Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

PureVision lenzen

PureVision lenzen

PureVision lenzen

PureVision lenzen zijn lenzen van fabrikant Bausch & Lomb. De PureVision contactlenzen leveren een helder, scherp zicht vanwege het verbeterde optische ontwerp. Vooral ‘s nachts en in omstandigheden waar er weinig licht is, zult u deze veranderingen opmerken. PureVision lenzen koopt u in de webshop van Eyelens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, sterktes en verpakkingen. Bij de producten ziet u gelijk een omschrijving van wat voor soort lens het is, en voor welke ogen deze het beste geschikt zijn. Bestelt u voor het eerst uw contactlenzen? Zorg er dan voor dat u goed voorbereid begint: na een oogmeting bij een specialist weet u welke sterktes u nodig heeft. Twijfelt u hier nog over, dan mag u altijd contact met ons opnemen voor advies.

Voorbeelden van Pure Vision lenzen

Zoals gezegd verkopen wij in de webshop van Eyelens verschillende soorten PureVision lenzen. Zo zijn er de ‘gewone’ PureVision contactlenzen. Dit zijn dag- en nachtlenzen die u tot dertig dagen kunt gebruiken. Het unieke materiaal van deze lenzen zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheden zuurstof naar het oog worden doorgelaten. Ook zijn de PureVision 2 HD Toric lenzen te verkrijgen bij Eyelens. Deze zijn bedoeld voor mensen met astigmatisme, en bedoeld om schitteringen te verminderen. Draagt u deze lenzen, dan is het verstandig om ze één keer per week ‘s avonds uit te doen en zonder de lenzen te gaan slapen. Het ‘s nachts zonder lenzen slapen is echter te allen tijde het advies van Eyelens.

Bestel snel!

Bestelt u uw lenzen bij Eyelens, dan profiteert u van een snelle levering en een aantrekkelijke staffelkorting wanneer u meerdere exemplaren van dezelfde sterkte bestelt. Door een slimme verpakmethode past de bestelling altijd door de brievenbus! En, hebben wij de producten op voorraad, dan geldt: bestelt u vandaag vóór 15.00 uur, dan wordt de bestelling ook vandaag nog verzonden.