Abonnementen

Met het Eyelens Easy abonnement kies je eenvoudig voor de juiste lenzen en vloeistof. Daglenzen, weeklenzen of maandlenzen de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nooit meer je lenzen te lang inhouden of te laat zijn met bestellen, op deze manier heb je je nieuwe lenzen altijd bij de hand.

Bij het Eyelens Easy abonnement zit je niet vast aan vervelende jaar contracten en ben jezelf helemaal in control. Wil je stoppen of tijdelijk pauzeren dan is dat heel simpel, je neemt contact op met de klantenservice en je geeft aan dat je wenst te stoppen of pauzeren. Je betaalt alleen voor de lenzen en vloeistoffen die je reeds hebt ontvangen!

 

Waarom abonneren?

 5% korting op jouw lenzen

Met een abonnement ben je goedkoper af dan met losse bestellingen.

Jij hebt de controle

Je kan jouw abonnement op elk moment pauzeren of annuleren. Dit zonder extra kosten.

Gratis verzending

Jouw lenzen worden elke 3 of 6 maanden bij jou thuis geleverd, volledig gratis.

Nooit meer zonder lenzen zitten 

Jouw lenzen worden automatisch bezorgd, zo hoef je je nooit meer zorgen te maken om zonder lenzen te komen zitten.

Alleen maar voordelen:

  1. Het is gemakkelijk, wij zorgen ervoor dat jouw lenzen altijd op het juiste moment bij jouw thuis zijn.
  2. Draag jij week of maandlenzen? Goed nieuws, wij leveren jouw lenzenvloeistof mee bij je week- of maandlenzen samen met een nieuw lenzendoosje.
  3. Het is flexibel dus jij kan het op elk moment overslaan of opzeggen.
  4. Jij hoeft je niets meer aan te trekken van de betaling, dit regelen we helemaal voor jou. De betaling gaat maandelijks door via een domiciliëring, alles verloopt dus automatisch.

Hoe sluit ik een lenzenabonnement af?

Wil je een abonnement afsluiten? Het is zo eenvoudig als het aanvinken van de 'Abonnement' checkbox op onze website. Nadat je dit hebt gedaan, worden de beschikbare opties getoond op basis van de variant die je geselecteerd hebt.

Wanneer je dit product aankoopt, wordt automatisch een abonnement voor je aangemaakt. Maar wees gerust, we bieden je volledige controle. Op de bevestigingspagina van je bestelling vind je een handige link naar de pagina waar je jouw abonnement kunt beheren. Bovendien vind je op je accountpagina ook dezelfde link om je abonnement op elk gewenst moment te beheren.