Kleurlenzen kopen

Kleurlenzen kopen

Kleurlenzen kopen

Kleurlenzen kopen voor een feestje of wilt u eens een andere look dan gewoonlijk? Bij Eyelens kunt u voordelig kleurlenzen kopen op sterkte. Eylens heeft diverse kleurlenzen, waarvan het effect van de één meer zichtbaar is dan van de ander. De kleurlenzen van Eyelens zijn professioneel en goed voor uw ogen. Ze hebben hetzelfde effect als normale transparante contactlenzen. Op deze manier kunt u gekleurde lenzen kopen van perfecte kwaliteit in verschillende kleuren, zonder dat dit schadelijk is voor uw ogen.

Kleurlenzen kopen van betrouwbare merken

Bij Eylens verkopen we alleen kleurlenzen van betrouwbare merken. Daarom bieden we in onze webshop kleurlenzen aan van de marktleiders Ciba Vision en Bausch & Lomb. U kunt diverse kleurlenzen kopen van het merk Ciba Vision. Zo biedt het merk zachte, gekleurde maandlenzen of gekleurde lenzen met het gemak van daglenzen. Bausch & Lomb heeft SoftLens Natural Colors, met een keuze uit maar liefst 9 verschillende kleuren! Kleuren variëren van Amazone tot Topaz.

Het effect van kleurlenzen

Kleurlenzen geven uw ogen een net even iets andere tint. De kleurlenzen van Eyelens zijn geschikt voor alle kleuren ogen. Of u nu kiest voor een geringe kleurversterking of juist voor een opvallende kleurverandering, Eyelens heeft de perfecte kleurlenzen voor u. In onze Freshlook Color Studio kunt u de kleurverandering testen op uw eigen ogen. Zo kunt u voordat u de lenzen bestelt bekijken of ze passen bij uw ogen.

Kleurlenzen bestellen bij Eyelens

Kleurlenzen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Eyelens biedt u verschillende opties waarvoor u kunt kiezen. Zo kunt u een enkele kleurlens bestellen, voor als u bijvoorbeeld slechts een rechter kleurlens nodig heeft. Ook kunt u zelf de gewenste sterkte aangeven, die varieert van -8.00 tot +6.00. Daarnaast kunt u een radius kiezen, en natuurlijk de kleur die u wenst. Het assortiment kleurlenzen van Eyelens biedt u de juiste prijs/kwaliteit verhouding.