Gratis verzending vanaf €60 | Snelle levering | 20 jaar expertise

Freshlook kleurlenzen voor prachtige oogkleuren!

Freshlook kleurlenzen voor prachtige oogkleuren!

Freshlook kleurlenzen voor prachtige oogkleuren!

Heeft u altijd al eens afgevraagd hoe u eruit zou zien wanneer uw ogen een andere kleur hadden? Heeft u een feestje en wilt u uittesten of uw vrienden het verschil zien? De redenen om kleurlenzen te proberen kunnen erg uiteenlopen, daarom biedt Eyelens verschillende Freshlook kleurlenzen voor verschillende doeleinden en resultaten.

Freshlook lenzen aanbod

In het assortiment van Eyelens vindt u verschillende soorten Freshlook lenzen. Zo is er de Freshlook One-Day variant, die u (zoals de naam al doet vermoeden) één dag draagt. De Freshlook One-Day lens geeft hetzelfde natuurlijke effect als die van de andere Freshlook lenzen, maar dan met het gemak van een daglens. Het kleurresultaat is niet altijd te garanderen, gezien de kleur uiteindelijk wordt beïnvloed door uw natuurlijke oogkleur. De Freshlook One-Day lenzen bestelt u per tien en zijn leuk voor bijvoorbeeld feestjes en gelegenheden. Qua kleur kiest u uit blauw, groen, grijs en hazel. Een ander hot item in de lenzencollectie is de Freshlook Colorblend serie. Dit zijn maandlenzen die u, afhankelijk van uw keuze, een geringe of juist een opvallende verandering in oogkleur bieden. Weet u niet welke kleur bij u past, doe dan online de test met uw foto in de Freshlook Color Studio. Andere bijzondere kleurlenzen van Freshlook zijn de Freshlook Illuminate lenzen. Dit zijn daglenzen die uw ogen groter doen lijken. Ook zijn er de Freshlook Dimensions lenzen die letterlijk dimensie creëeren in uw oogkleur, en de ‘gewone’ Freshlook kleurlenzen die zorgen voor een mooie, natuurlijke oogkleur. Voor ieder wat wils!

Kleurlenzen bestellen bij Eyelens

Het bestellen van de Freshlook kleurlenzen bij Eyelens doet u gemakkelijk en snel. En voor de meeste producten geldt: bestelt u meer exemplaren in dezelfde sterkte, dan betaalt u minder per product. Ook het verzenden gaat betrouwbaar en volledig in zijn werk. Door een slimme verpakkingsmethode past een lensbox van Eyelens bijvoorbeeld altijd door de brievenbus.