Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60

EasySept contlactlensverzorgingssysteem

EasySept contlactlensverzorgingssysteem

EasySept contlactlensverzorgingssysteem

De c vloeistof die hard is voor bacteriën maar zacht voor uw lenzen. EasySept is een eenvoudige één-staps peroxidevloeistof voor zachte contactlenzen die vuil, oneffenheden en eiwitresten verwijdert, maar ook bijzonder zacht is voor uw ogen. Deze vloeistof garandeert perfecte hygiëne na een bad van 6 uur. Het is veilig te gebruiken bij zachte week-, 2-weekse- en maandlenzen. Uw ogen voelen fris en u ervaart een hoger draagcomfort. Scherp zicht en ultiem draagcomfort EasySept is speciaal ontwikkeld om uitgebreide schoonmaakroutines te vermijden. Dit bespaart veel moeite en tijd. De actieve reiniging bevat 3% waterstofperoxide en verwijdert proteïne (eiwitten) en vetaanslag en doodt tot zeker 99.9% bacteriën na een weektijd van 6 uur. Schone en gedesinfecteerde lenzen voor scherp zicht en het ultieme draagcomfort, iedere dag weer, zijn hiermee gegarandeerd. Hard voor bacteriën, zacht voor uw ogen Het EasySept contactlensverzorgingssysteem is een waterstofperoxide vloeistof die hard is voor bacteriën maar zacht voor uw lenzen. Deze oplossing is ideaal voor iedereen die:

  • allergisch is voor conserveringsmiddelen in multi-purpose solutions
  • het 'rubben/wrijven' met een multi-purpose solution niet onder de knie hebben gekregen
  • op zoek is naar de hoogste mate van desinfectie

Voordelen EasySept contactlensverzorgingssysteem EasySept bevat een unieke samenstelling van ingrediënten die vocht aantrekken, vasthouden en verspreiden over de contactlenzen. Hierdoor is het mogelijk om de contactlenzen de hele dag comfortabel te blijven dragen. Andere belangrijke kenmerken en voordelen zijn:

  • Eén fles systeem
  • Eén-stap desinfectie en neutralisatie
  • De grondige reiniging doodt tot zeker 99,9% van de bacteriën
  • Effectief tegen alle belangrijke micro-organismen in het oog
  • Vrij van conserveringsmiddelen.

EasySept kopen Het EasySept peroxide contactlensverzorgingssysteem koopt u voordelig en snel bij Eyelens.nl. Het EasySept voordeelpakket van Bausch & Lomb bevat peroxide vloeistof (3% waterperoxide) en cleaner genoeg voor een half jaar schone lenzen. Met dit product desinfecteer je de lenzen op de meest efficiënte manier. Bekijk dit product