Gratis verzending vanaf €60 | Snelle levering | 20 jaar expertise

Daglenzen

Daglenzen

Daglenzen

Daglenzen, het woord zegt het eigenlijk al: daglenzen zijn lenzen die u slechts één dag draagt en daarna weer weggooit. Er zitten veel voordelen aan dag lenzen, naast het feit dat ze gemakkelijk en comfortabel zijn. Omdat u iedere dag nieuwe lenzen in doet, bent u altijd verzekerd van schone lenzen. Daarnaast maken deze lenzen overige producten als lenshouders en lensvloeistoffen overbodig. Ook voor mensen die wel eens een lens verliezen of waarvan de lenzen soms stuk gaan, zijn deze dag contactlenzen een goede oplossing.

Daglenzen bestellen

Daglenzen bestellen gaat eenvoudig via de webshop van Eyelens.nl. In het assortiment vindt u een groot aantal topmerken met elk hun eigen kwaliteiten, zodat iedereen de juiste lenzen vindt. Geef bij het bestellen van de lenzen uw gegevens door (denk hierbij ook aan de sterktes van uw lenzen, de radius/diameter en of u een rechter- of linkerlens wil, of allebei) en voor u het weet liggen de lenzen bij u thuis op de mat. Op Eyelens.nl geldt: hoe meer u bestelt, hoe minder u per product betaalt. Wanneer u klikt op de lenzen van uw keuze vindt u een duidelijk kortingsschema en een indicatie van de levertijd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Daglenzen met cilinder

Naast zachte daglenzen en de siliconen-hydrogel daglenzen zijn ook de daglenzen met cilinder te bestellen bij Eyelens. Deze zijn bedoeld voor mensen met een cilinderafwijking, ook wel astigmatisme genoemd. Bij deze afwijking is het hoornvlies niet bolvormig rond maar is de kromming van dit vlies in bepaalde richtingen verschillend. Daglenzen met cilinder hebben twee verschillende sterktes en vangen de ongemakken van deze afwijking op. Een goed voorbeeld hiervan is de Bausch & Lomb Soflens Daily Disposable, die speciaal voor astigmatisme is ontworpen. Dit is echter slechts een greep uit de beschikbare lenzen.