Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Astigmatisme lenzen

Astigmatisme lenzen

Astigmatisme lenzen

Heeft u weleens gehoord van astigmatisme, of heeft u misschien deze diagnose gesteld gekregen? Dan is het goed om te weten dat het geen probleem is om astigmatisme lenzen te verkrijgen. Zelfs online zijn deze lenzen zeer gemakkelijk te bestellen! Allereerst, wat is astigmatisme precies? De term astigmatisme staat voor een bepaalde cilinderafwijking. U heeft dan een ovaalvormig hoornvlies in plaats van een rond hoornvlies, waardoor u zowel van dichtbij als van veraf niet scherp ziet. Het licht wordt namelijk niet op de juiste manier gebroken. Astigmatisme gaat in veel gevallen gepaard met verziendheid of bijziendheid.

De beste lenzen voor astigmatisme

Lenzen voor astigmatisme worden ook wel torische lenzen genoemd. Deze speciale lenzen bevatten een cilinder die uw onscherpe zicht corrigeert. Bij Eyelens vindt u veel verschillende torische lenzen, ook wel lenzen voor astigmatisme. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit dag- of maandlenzen, en allerlei verschillende verpakkingen. Bekijk het uitgebreide assortiment op de website en komt u er niet uit of heeft u vragen, neem dan gerust contact op met ons! Wij hebben uiteraard veel verstand van de verschillende soorten lenzen en kunnen u goed adviseren bij het kiezen van de juiste lens.

Laat u adviseren

In alle gevallen, vooral als u te maken heeft met een specifieke cilinderafwijking, dient u uw ogen goed te laten opmeten voor u overgaat tot het aanschaffen van lenzen. Het kopen van de verkeerde lenzen is slecht voor de gezondheid van uw ogen. Wanneer u eenmaal het advies van uw opticien of oogarts heeft ingewonnen, kunt u bij Eyelens gemakkelijk online terecht voor de juiste astigmatisme lenzen. Ons aanbod is ruim, wij hanteren scherpe prijzen (vooral als u gebruik maakt van de aantrekkelijke staffelkortingen) en bovendien profiteert u in Nederland van gratis verzending. U hoeft bovendien niet te wachten op een postbode, omdat onze pakketten zo worden verpakt dat ze door de brievenbus kunnen. Bekijk het assortiment en bestel vandaag nog!