Gratis verzending vanaf €60 | Snelle levering | 20 jaar expertise

Ontdek het gemak van daglenzen op vakantie!

Ontdek het gemak van daglenzen op vakantie!

Ontdek het gemak van daglenzen op vakantie!

Uit onderzoek komt vaak naar voren dat vakanties veelal worden geboekt in de eerste maanden van het jaar. Logisch ook eigenlijk wel: in de koude maanden verlangt iedereen naar een heerlijke voorjaars- of zomervakantie, en in de eerste maanden van het jaar wordt bijvoorbeeld ook duidelijk wat het vakantiegeld en de belastingteruggave zullen zijn. Dat zijn tenslotte belangrijke factoren bij het boeken van een vakantie. Heb jij je vakantie ook al geboekt, of sta je te popelen om dat te doen? Dan kun je binnenkort ook al starten met het maken van een checklist. Je hebt natuurlijk wel het één en ander nodig als je lekker op vakantie gaat. Wat ons betreft staat bovenaan het lijstje: een voorraad daglenzen!

Ander ritme, andere behoeften

Waarom is het nu zo verstandig om daglenzen mee te nemen op vakantie? Dat leggen we graag aan je uit. Op vakantie heb je vaak een heel ander ritme dan thuis. Je routine is anders, en vaak heb je ook niet alles om je heen wat je thuis wel hebt. Denk aan een volledig uitgeruste badkamer of keuken, schoon water en steriele doekjes. Op vakantie maak je het misschien wat vaker laat, ga je misschien wel eens een dagje zwemmen, of lig je lekker op het zandstrand te bakken. Dit zijn allemaal omstandigheden waarbij je geen zin of tijd hebt om je week- of maandlenzen uitgebreid te bewaren of schoon te maken. Als je gaat zwemmen, zou je je lenzen misschien zelfs wel eens helemaal thuis willen laten. Daglenzen zijn dan ideaal!

Geen onderhoud of gedoe met daglenzen

Daglenzen vereisen eigenlijk geen enkel onderhoud: aan het eind van iedere dag gooi je je lenzen gewoon in de prullenbak, en de volgende dag begin je weer met een fris, nieuw paar. Je hoeft dus geen lenzenvloeistof te kiezen of te gebruiken, en lenzenbewaarbakjes kunnen over het algemeen thuis blijven.

Zelfs als je normaal gesproken week- of maandlenzen draagt, kan het dus uitermate handig zijn om op vakantie gewoon eens daglenzen te maken! Nog één keer de voordelen op een rij:

  • Iedere dag een fris paar lenzen
  • Geen tijd kwijt aan het reinigen van je lenzen
  • Je hoeft niet aan de slag met lenzenvloeistof en bewaarbakjes
  • Omdat je iedere dag frisse lenzen draagt, is de kans kleiner dat je lenzen in aanraking komen met bacteriën, vuil etc.

Kies je daglenzen zorgvuldig

Bij Eyelens.nl kun je terecht voor een breed assortiment voordelige daglenzen, van de beste merken. Wil je daglenzen gebruiken maar heb je meestal andere lenzen, dan is het verstandig om niet zomaar te gaan voor de eerste set daglenzen die je tegenkomt. Vraag je opticien of specialist om advies, zodat je de juiste lenzen kiest en de meest gezonde keuze maakt voor je ogen. Heb je vragen over het assortiment van Eyelens, of over het bestellen van de daglenzen? Neem dan gerust eens

contact

op met onze klantenservice.