Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60

Als lenzendrager hele dagen op kantoor? Eyelens heeft dé producten voor jou!

Als lenzendrager hele dagen op kantoor? Eyelens heeft dé producten voor jou!

Als lenzendrager hele dagen op kantoor? Eyelens heeft dé producten voor jou!

Lenzendragers vind je overal, en iedere lenzendrager is anders. Huismannen, apothekers, managers, directrices, schooljuffen, noem het maar op. Een deel van die lenzendragers werkt veel op kantoor, waar dikwijls de airconditioner of de centrale verwarming aan staat. Deze omstandigheden, gecombineerd met het veel kijken naar een computerscherm, kunnen ervoor zorgen dat je geïrriteerde of droge ogen krijgt. Je moet misschien veel knijpen met je ogen wanneer de zon op je scherm schijnt, of je goed concentreren om de letters op het geprojecteerde scherm te zien. Van de airco of de cv heb je vaak geen last, of in ieder geval niet bewust. Vaak merk je pas achteraf dat deze te hard of te zacht heeft aan gestaan. In dit artikel geven we graag enkele tips aan lenzendragers die veel te maken hebben met deze omstandigheden. Eyelens heeft namelijk diverse producten in het assortiment die kunnen helpen!

Speciale lenzen

Allereerst zijn er diverse soorten lenzen ontwikkeld voor mensen die zich vaak bevinden in een omgeving met airconditioning of centrale verwarming. Bij deze mensen is de kans groter op droge, geïrriteerde ogen en dan kunnen specifieke producten goed helpen. Een voorbeeld van lenzen die je bijvoorbeeld zou kunnen proberen is de

Acuvue Oasys

weeklens. Dit is een ideale contactlens voor mensen die veel achter de computer zitten in een ruimte die ‘kunstmatig’ gekoeld of verwarmd wordt. Het materiaal van deze lenzen is heel zacht en biedt verlichting aan ogen die droog aanvoelen. De ogen blijven vochtig en fris, en extra bevochtigingsmiddelen zijn niet nodig. Sowieso biedt Eyelens meerdere soorten lenzen die sterker bevochtigen dan anderen. Silicone hydrogel lenzen bijvoorbeeld staan bekend om de ideale balans tussen vocht en water, waardoor de ogen gedurende de hele dag prettig blijven aanvoelen.

Oogdruppels tegen klachten

Ben je op zoek naar een extra hulpmiddel tegen droge ogen? Dan kun je ook uitstekend kiezen voor één van de soorten oogdruppels uit het assortiment van Eyelens. Deze geven je gedurende de dag nét dat beetje verlichting dat je nodig hebt, zodat je zonder last en problemen je werkdag doorkomt. Er zijn bijvoorbeeld de

Opti-free PRO

druppels, die langdurig comfort bieden bij droge en geïrriteerde ogen. Maar voor een

volledig overzicht

kun je natuurlijk altijd de website even bekijken. Tip: kijk bij het product dat je op het oog hebt, altijd even of je ook gebruik kunt maken van een Combi Deal: bij het bestellen van maandlenzen én druppels, kun je vaak enkele euro’s besparen op je bestelling!

Eyelens adviseert jou om, voordat je overstapt op nieuwe lenzen of een nieuw product (zoals oogdruppels) gaat proberen, eerst even contact op te nemen met de specialist die je normaliter bezoekt voor een oogcontrole. Je moet namelijk wel zeker weten dat een product écht past bij de behoeften van je ogen! Alleen op die manier kun je veilig en gezond lenzen dragen.