Gratis verzending vanaf €60.

Kijk je vaak naar een beeldscherm? Deze lenzen bieden extra comfort!

Kijk je vaak naar een beeldscherm? Deze lenzen bieden extra comfort!

Kijk je vaak naar een beeldscherm? Deze lenzen bieden extra comfort!

We zijn tegenwoordig eigenlijk altijd online: even de mailbox checken als we wakker worden, een WhatsAppje sturen om die afspraak vast te zetten, online opzoeken hoe laat de bouwmarkt open is… Met een beetje pech werken we zelfs met een computer, tablet of telefoon! Kortom: het is niet meer te voorkomen dat we veel naar een beeldscherm kijken. Dit heeft zo zijn invloed op je ogen, concludeerden we eerder al. Je kunt natuurlijk je tijd achter een scherm reduceren en ervoor zorgen dat de instellingen qua helderheid optimaal zijn, maar je zult toch verder moeten kijken dan dat.

Draag je contactlenzen? Dan zijn er lenzen die speciaal geschikt zijn voor mensen die lang naar een beeldscherm moeten kijken. In dit artikel lichten we twee belangrijke soorten voor je uit.

biofinity energys lenzenDe Biofinity Energys lenzen voor digitale werkzaamheden!

De Biofinity Energys maandlenzen van CooperVision zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die veel met digitale schermen werken. Het grote nadeel van werken op een digitaal scherm is dat we automatisch een stuk minder met onze ogen knipperen. Droge ogen op de werkplek is een veel voorkomend probleem. Door de speciale techniek van deze lens, kijk je comfortabeler op digitale schermen en droogt de lens minder snel uit. Een belangrijk onderdeel voor een optimaal comfort is ook de juiste lenzenvloeistof. Vraag gerust bij de klantenservice voor advies en de mogelijkheden.

bausch lomb ultraUltra lenzen van Bausch & Lomb

Langer naar een beeldscherm kijken veroorzaakt vooral een oncomfortabel gevoel omdat je ogen droog worden. Je knippert minder en je ogen moeten iets harder werken om zich steeds goed aan te passen aan je scherm. Wil je je ogen iets meer rust gunnen? Kies dan bijvoorbeeld voor de

Ultra lenzen van Bausch & Lomb

. Dit is de nieuwste silicone hydrogel maandlens, voorzien van MoistureSeal® Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je lens na 16 uur nog 95 procent van het vocht bevat!

Voordat je een bepaalde soort lenzen kiest, of over gaat stappen naar een andere lens, is het uiterst belangrijk dat je een specialist om advies vraagt. Ieder paar ogen heeft namelijk andere behoeften, en alleen een specialist kan jou vertellen welke soort lenzen jij nodig hebt.

Meer weten over lenzen die voor extra comfort zorgen? Neem dan gerust eens

contact

op met onze klantenservice!