Creëer een account & ontvang 10% korting

Eyelens Easy

Eyelens Easy

Uw lenzen te laat besteld en daardoor weer eens misgegrepen? Of geen tijd om naar de winkel te gaan om uw bestelling op te halen? De tijd van bestellen, wachten en ophalen is vanaf nu voorbij! Met het Eyelens Easy abonnement bent u elke drie maanden verzekerd van nieuwe contactlenzen en lenzenvloeistof, die door ons automatisch worden besteld en bezorgd. eyelens easy

Kies voor gemak

Om het voor u als contactlens drager zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij het Eyelens Easy abonnement ontwikkeld, het meest complete én flexibele lenzenabonnement. Zo hoeft u nooit meer zelf aan een bestelling te denken en heeft u altijd op tijd uw contactlenzen en lenzenvloeistof in huis. Met het Eyelens Easy abonnement kiest u eenvoudig voor de juiste daglenzen, weeklenzen of maandlenzen en lenzenvloeistof. Opzeggen is geen probleem. En heeft u even geen nieuwe lenzen nodig? Dan kunt u ook pauzeren. Zo bent u zelf helemaal in control vanuit uw persoonlijke account. De voordelen van Eyelens Easy op een rijtje:
  • Uw lenzen en lenzenvloeistof elke 3 maanden gratis thuisbezorgd
  • Betaling automatisch geregeld
  • Geen extra kosten
  • Al vanaf €0,50 per dag
  • Professionele klantenservice
  • Snel en makkelijk geregeld
  • Maandelijks opzegbaar, u zit nergens aan vast

Al vanaf €0,50 per dag

Het Eyelens Easy abonnement biedt een zeer uitgebreid assortiment aan contactlenzen en lenzenvloeistoffen en is al af te sluiten vanaf €0,50 per dag. In ons assortiment vindt u alleen lenzen van hoogwaardige kwaliteit van diverse A-merken, zoals Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson & Johnson, Optiview en Alcon. Bovendien kunt u direct een bijpassende lenzenvloeistof bestellen, waarmee u profiteert van extra voordeel. Bekijk hier onze abonnementen!