Gratis verzending vanaf €60.

Acuvue lenzen

Acuvue lenzen

Acuvue lenzen

Acuvue lenzen zijn zachte daglenzen. Het is een merk dat veel wordt verkocht in Nederland en erg populair is. Maar waarom? Op deze pagina lees u alles over Acuvue lenzen!

Diverse ontwerpen

Acuvue lenzen zijn er in verschillende ontwerpen en materiaalsoorten, waardoor er altijd wel een type lens geschikt voor u is. Wat uw zichtprobleem ook is en wat uw behoeften ook zijn, Acuvue heeft altijd de juiste contactlens die bij u past. Alle lenzen worden van materialen gemaakt die door de lens zuurstof doorlaten naar het oogoppervlak. Hierdoor worden de Acuvue lenzen als erg comfortabel ervaren en zult u geen last hebben van droge ogen.

1 day Acuvue

Één van de populairste contactlenzen van Acuvue is de 1 day Acuvue. Met deze lens geniet u elke dag van het gevoel van nieuwe, schone contactlenzen. Een groot voordeel is dat u hierbij geen lensvloeistof en lenshouder nodig heeft. U heeft er helemaal geen onderhoud aan, omdat u de lenzen na een dag weggooit. Dit type contactlens is erg geschikt voor mensen die van gemak houden en geen gedoe willen lensvloeistof.

Silicone hydrogel

Om een goed draagcomfort te ervaren, is het belangrijk dat er genoeg zuurstof naar uw ogen kan komen. Dit zorgt ervoor dat uw ogen gezond blijven en dat u geen last van droge ogen zult hebben. De materialen van silicone hydrogel laten bijna alle beschikbare zuurstof door naar de ogen, waardoor uw ogen de hele dag comfortabel aan zullen voelen.

Vermindering van allergiesymptomen

Naast de silicone hydrogel lenzen van Acuvue, heeft Acuvue ook lenzen in het assortiment die allergiesymptomen verminderen. De 1 day Acuvue Moist voorkomt irriterende stoffen en pollen bij het dragen van contactlenzen. Bovendien beschermt deze lens, net als alle andere Acuvue lenzen, tegen schadelijke UV-stralen. UV-straling is namelijk net zoals voor uw huid, ook erg schadelijk voor uw ogen.