Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Torische lenzen

Torische lenzen bestellen bij Eyelens.nl

Ook torische lenzen behoren tot het uitgebreide assortiment van Eyelens.nl. De torische lenzen binnen ons assortiment zijn van wereldwijd opererende fabrikanten van A-merken, die kwalitatief hoogwaardige lenzen aanbieden. Bij Eyelens.nl vindt u torische lenzen van: Alcon, Bausch & Lomb, Ciba Vision, CooperVision, Johnson & Johnson en Optiview.

Wat zijn torische lenzen?

Torische lenzen zijn ontworpen ter correctie van astigmatisme. Astigmatisme wordt veroorzaakt door een onregelmatig gevormd hoornvlies. In plaats van een rond oppervlak van het hoornvlies heeft het in het geval van astigmatisme een meer ovale vorm. Hierdoor zijn de krommingen van het oog niet gelijk en wordt het beeld niet precies op het netvlies afgebeeld. Deze oogafwijking kan heel goed worden gecorrigeerd met een torische lens. Waar andere lenzen alleen één afwijking van het oog corrigeren, de sferische afwijking, corrigeert een torische lens naast de sferische afwijking ook de cylindrische afwijking. Torische lenzen combineren dus twee sterktes en hierdoor wordt uw zicht verscherpt.

Bestel gemakkelijk vanuit huis

Voor de aankoop van torische lenzen hoeft u uw huis niet uit! U kunt ze gewoon vanaf de bank bestellen bij Eyelens.nl. Aangezien het assortiment met torische contactlenzen behoorlijk breed is in onze webshop, kan het lastig zijn om de juiste te vinden. Allereerst is het belangrijk dat u weet welke sterkte en cylinder standen u heeft. U kunt dit laten controleren door een opticien of contactlensspecialist. Als u dit weet kunt u de verschillende eigenschappen van de torische lenzen uit ons assortiment bekijken om te beslissen welke het beste bij u passen. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via de klantenservice. Het telefoonnummer is 040-7850584 en we zijn te bereiken op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mail sturen met uw vraag naar post@eyelens.nl en dan reageren wij zo spoedig mogelijk met een antwoord. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de geschikte torische lenzen!