Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Posiforlid zelfwarmend oogmasker 2stuks

4031626711427
Posiforlid zelfwarmend oogmasker 2stuks
Het zelfwarmend oogmasker voor de behandeling van: droge, vermoeide of branderige ogen en overvloedig tranende ogen.
Alternatieven voor het Posiforlid verwarmend oogmasker

Tijdelijk niet leverbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode4031626711427
Het POSIFORLID oogmasker, een simpel en effectieve warmtetherapie bij Blefaritis en dysfunctie van de kliertjes van Meibom.

Een van de belangrijkste problemen bij ontstekingen van het ooglid is de verdikking van de secretie in de kliertjes van Meibom. Verwarming van het ooglid zorgt ervoor dat de secretie meer vloeibaar wordt en verbetert  daarbij de bloedcirculatie aan de randen van de oogleden. Het is daarom een zeer belangrijk onderdeel voor het verbeteren van de werking van de kliertjes van Meibom.

Het verwarmen van de oogleden is alleen effectief wanneer een warm, vochtig milieu wordt behouden bij een constant temperatuur van ongeveer 45 graden en voor een periode van 5-7 minuten. Het POSIFORLID oogmasker is een zelfwarmend oogmasker wat zeer goed aan deze eisen voldoet en ongeveer 90 keer kan worden gebruikt.

U activeert het masker doormiddel van het metalen blikje tussen duim en wijsvinger heen en weer te bewegen. Het masker dient na gebruik separaat +/- 8 minuten te worden uitgekookt. Elk masker is ca. 90 keer (3 maanden) te gebruiken.

De warmte van het masker

·         Verzacht de korstjes aan de randen van de oogleden
·         Verbetert de bloed toevoer naar de oogleden
·         Verzacht de secretie in de kliertjes van Meibom

Dit maakt het mogelijk om de talg uit de kliertjes te wrijven tijdens het masseren van de oogleden. Het POSIFORLID oogmasker is uitermate geschikt voor de behandeling van

·         Ontstekingen van de oogleden
·         Dysfunctie van de kliertjes in de oogleden
·         Hordeolum en Chalazion
Voordelen:

·         Constant temperatuur van ongeveer 45 graden voor > 5 minuten
·         Zelfwarmend, dus geen extra werk voor het verwarmen, na gebruik dient u het masker uit te koken om opnieuw te kunnen gebruiken.
·         Geen kans op brandwonden

Het verwarmen van de oogleden wordt twee maal per dag aangeraden. Regelmatig gebruik van het POSIFORLID® oogmasker geeft snel en blijvende verlichting terwijl u ontspant.

Het Posiforlid masker kan helaas niet worden geretourneerd, indien de verzeling is verbroken dit in verband met hygiëne.

Product
Oogmasker

Verpakkingseenheid
2 x gelmasker

Gebruik
Met vochtige wattenschijfjes (niet bijgeleverd) ca. 90 x per masker

Samenstelling:
PVC ftalaat-vrij en zoutoplossing (natriumacetaat). Bevat geen latex

Leverancier
Ursapharm bv
Helmond