Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Multifocale lenzen

Multifocale lenzen bestellen bij Eyelens.nl

Bij Eyelens.nl vindt u een uitgebreid assortiment met multifocale lenzen. Bij het kopen van multifocale lenzen bij Eyelens.nl bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Wij werken namelijk alleen samen met diverse fabrikanten van A-merken en bieden alleen de beste multifocale lenzen aan. De multifocale lenzen die u bij ons kunt bestellen zijn van Alcon, Bausch & Lomb, Ciba Vision, CooperVision, Johnson & Johnson en Optiview.

De eigenschappen en werking van multifocale lenzen

Veel bril- en lensdragers hebben vanaf 43 jaar niet meer genoeg aan alleen een vertesterkte en hebben dan ook een aparte leessterkte nodig. De oorzaak hiervan is dat de lens in het oog minder elastisch wordt naarmate u ouder wordt en hierdoor kan het lastiger worden om uw zicht te focussen op dingen die dichtbij staan.

In multifocale lenzen worden twee sterktes in één lens gecombineerd en dit zorgt er voor dat u zowel veraf als dichtbij een scherp zicht kunt ervaren. Multifocale lenzen hebben een asferisch ontwerp en dit houdt in dat de lens wat boller is in het midden en aan de rand afvlakt. De lenzen hebben een geleidelijk toenemende sterkte van de rand naar het midden van de lens.

Ervaar de voordelen van bestellen bij Eyelens.nl

Multifocale lenzen bestellen bij Eyelens.nl brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste kunt u bij ons altijd veilig afrekenen. Door het gebruik van iDeal, Mastercard, Visa of PayPall zijn zowel wij als u altijd verzekerd van veilige transacties. Daarnaast verzenden wij uw bestelling altijd zo snel mogelijk. Als u voor 15.00 uur bestelt, zorgen wij er voor dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Tot slot is deze verzending voor u geheel gratis, u betaalt bij Eyelens.nl namelijk geen verzendkosten.