Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Maandlenzen

Maandlenzen assortiment Eyelens.nl

Welkom in het assortiment van maandlenzen op Eyelens.nl. Op deze pagina vindt u diverse soorten maandlenzen, voor ieder type lensdrager. Dit is tevens een groot voordeel van maandlenzen; ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen en contactlenstypen. Maandlenzen zijn in veel meer soorten verkrijgbaar dan dag- of weeklenzen. Maandlenzen kunnen daarom vaak voorzien in de meest specifieke wensen en behoeften voor uw ogen. Ook binnen het assortiment van Eyelens.nl heeft u een ruime keuze aan maandlenzen die u online kunt bestellen voor een aantrekkelijke prijs.

Maandlenzen die passen bij uw ogen

Eyelens.nl biedt maandlenzen die passen bij uw ogen. Wij vinden het erg belangrijk dat u als lensdrager veilig en gezond lenzen draagt die bij u passen. Daarom bieden we u een ruime keuze aan diverse soorten maandlenzen van hoogwaardige kwaliteit. Eyelens.nl biedt bijvoorbeeld torische maandlenzen, voor wanneer u te maken heeft met een cilinderafwijking aan uw ogen. Ook heeft Eyelens.nl diverse soorten maandlenzen van silicone hydrogel materiaal, zeer geschikt voor lensdragers die snel last hebben van droge ogen. Daarnaast biedt Eyelens.nl multifocale lenzen en/of zachte maandlenzen. Welk type maandlenzen u ook zoekt, u vindt ze in het assortiment van Eyelens.nl.

Maandlenzen bestellen bij Eyelens.nl

Ook goedkope maandlenzen vindt u bij Eyelens.nl. Al onze maandlenzen zijn relatief goedkoop omdat u ze online bestelt (in een veilige winkelomgeving).

Wanneer u maandlenzen wilt bestellen hoeft u slechtst enkele eenvoudige stappen te doorlopen in ons gebruiksvriendelijke bestelproces.

1. Kies de maandlenzen die bij u passen en het gewenste aantal;
2. Kies uw verzendmethode;
3. (Optioneel) Maak een eigen account aan of log in;
4. Reken af op de door u gewenste manier.