Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biofinity

CooperVision Biofinity

CooperVision Biofinity biedt u meerdere soorten contactlenzen. Zo zit er altijd wel een contactlens tussen die aan uw wensen voldoet.

Perfecte balans tussen water en zuurstof

Bent u op zoek naar contactlenzen met de perfecte balans tussen water en zuurstof? De CooperVision Biofinity lenzen zijn dan ideaal voor u! Deze maandlenzen zijn beschikbaar in drie verschillende soorten: Biofinity, Biofinity Multifocal en Biofinity Toric.

Biofinity
Deze maandlens is gemaakt van een nieuwe silicone hydrogel die een perfect balans heeft tussen water en zuurstof. Dankzij deze balans geeft de contactlens u optimaal comfort.

Biofinity Multifocal
Met deze contactlens kunt u op alle afstanden scherp zien zonder uw zicht of comfort te verliezen. Ook deze lens heeft de perfecte balans tussen water en zuurstof zodat u de hele dag comfortabel uw lens kunt dragen.

Biofinity Toric
Deze lens is een nieuwe torische silicone hydrogel maandlens met ook weer de perfecte balans tussen water en zuurstof. De contactlens heeft een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en zorgt voor continue bevochtiging van het oog. Deze factoren zorgen voor optimaal comfort tijdens het dragen van de lens.

Lenzen voor een digitale lifestyle

De Biofinity Energys is een 3e generatie silicone hydrogel maandlens die de natuurlijke bevochting combineert met het innovatieve lensontwerp. Deze contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met een digitale lifestyle. Dankzij de natuurlijke bevochtiging in combinatie met het lensontwerp kunnen gebruikers van digitale apparaten makkelijker en comfortabeler schakelen tussen on- en offscreen activiteit.

Lenzen voor hoge sterktes

De Biofinity XR Toric is net als de Biofinity Toric een torische silicone hydrogel maandlens. Deze soort contactlenzen worden op maat gemaakt voor hoge sterktes met een superieur draagcomfort en stabiliteit tijdens het dragen van de lens.

Voordelen Biofinity

  • Perfecte balans tussen water en zuurstof
  • Hoog draagcomfort
  • Ook voor hoge sterktes
  • Maandlenzen, u doet lang met één lens

CooperVision Biofinity kopen

Bij Eyelens.nl bieden wij u veel verschillende soorten CooperVision Biofinity lenzen, er zit altijd wel een lens voor u tussen! Altijd een hoog draagcomfort? Ervaar het met de contactlenzen van CooperVision.