Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

PureVision

PureVision

Dag- en nachtlenzen die tot 30 dagen gebruikt kunnen worden, dat zijn de lenzen van PureVision. Bij Eyelens hebben wij verschillende varianten beschikbaar zodat u altijd dé perfecte match voor uw ogen kunt vinden.

De ideale lens voor u

Bij Eyelens hebben wij verschillende varianten van de PureVision lenzen. Elk heeft zijn eigen voordelen.

PureVision 2 for Astigmatism
Deze lens is gemaakt van een uniek materiaal op siliconenbasis dat de aanslag van proteinen en lipiden op de lenzen tegengaat, én tegelijkertijd de juiste hoeveelheden zuurstof naar het oog doorlaat. Hierdoor ervaart u een uitstekend zicht en perfect draagcomfort. 

PureVision 2 for Prebyopia
De Purevision 2 for Prebyopia bieden scherp zicht wanneer het écht nodig is. Wanneer het u veel moeite kost om een tekst op uw smartphone te lezen kunt u deze contactlenzen dragen zonder dat u een bifocale bril nodig heeft. 

PureVision 2
De lens heeft een ongelooflijk scherp zicht en biedt u vermindering van halo’s en lichtschiteringen. Deze maandlenzen hebben een uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid waardoor de dunne lens een uitstekend comfort biedt. 

PureVision
Ervaar uitstekend zicht en een perfect draagcomfort met deze maandlenzen. De lens hoeft u maar minimaal één keer per week ’s avonds uit te doen om vervolgens zonder de lenzen te slapen. Deze maandlenzen laten de juiste hoeveelheid zuurstof naar het oog door. 

PureVision for Astigmatism
Deze lenzen zijn maandlenzen die u dag en nacht kunt gebruiken. De lens is gemaakt van een uniek materiaal op siliconenbasis dat de aanslag van proteinen en lipiden op de lenzen tegengaat en tegelijkertijd de juiste hoeveelheden zuurstof naar het oog doorlaat, hierdoor ervaart u een perfect draagcomfort dag en nacht. 

PureVision Multi-Focal
De eerste multifocale contactlens van silicone hydrogel materiaal. Deze maandlens kunt u continu dragen gedurende 30 dagen. De lens heeft een uniek design: met middenin het leesgedeelte en een vloeiende overgang naar veraf, geeft deze lens goede resultaten zowel voor veraf als nabij. De afgeronde randen zorgen voor een comfortabel gevoel en een goede verversing van het traanvocht.

PureVision bestellen bij Eyelens.nl

De lenzen van PureVision bestel je voordelig bij Eyelens.nl. Wij bieden u veel verschillende varianten zodat u altijd de perfecte lens kunt vinden. Dag en nacht uw lenzen dragen zonder dat de lens zijn comfort verliest? U ervaart het met de lenzen van PureVision. 
Meer informatie over PureVision? Lees het hier.