Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Air Optix Night&Day Aqua

6 pack

846566660155
Air Optix Night&Day Aqua
Deze lenzen worden niet meer gemaakt door de fabrikant, bekijk gerust de alternatieven zoals de Air Optix plus hydraglyde.
60.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode0846566660155
Kortingsschema
  • 1 = € 60.95
  • 2 = € 58.95
  • 4+ = € 57.45

Nieuw op onze webshop: Air Optix Aqua Night & Day;

De Air Optix Aqua Night & Day zijn een ware revolutie in ons lenzenassortiment, omdat deze lenzen kunnen dag en nacht worden gedragen. De lens bestaat uit lenspolymeer en dit zorgt voor het meest zuurstofdoorlatend materiaal. Het laat tot wel zes keer meer zuurstof door dan een gewone zachte lens.;

Waarom de Air Optix Aqua Night & Day?;

De Air Optix Aqua Night & Day contactlenzen zijn voorzien van een unieke permanente plasma oppervlaktechnologie. Dit zorgt voor uitstekende gehydrateerde lenzen en voorkomt eiwitafzettingen. Deze lenzen zijn ideaal voor mensen die vaak last hebben van droge ogen. Deze maandlenzen zijn de gezonde keuze voor lensdragers die willen slapen met lenzen.;
Air Optix® Aqua Night&Day zijn de maandlenzen als je eens wilt slapen met je lenzen in.

Een upgrade van de Air Optix Aqua. Het materiaal in deze lenzen zorgt voor bescherming van de ogen, door uitdroging tegen te gaan en een extreem grote zuurstofdoorlating te garanderen. Zo kan je deze lenzen langdurig dragen. Verder beschikken deze lenzen over verbeterde bescherming tegen afzettingen, voor een helder zicht met de smartshield technologie. De vloeistof waarin de lenzen rusten zijn dan ook verbeterd.

Lenstype
Zachte disposable maandlens

Verpakkingseenheid
6 lenzen, goed voor 6 maanden.

Materiaalsamenstelling
Zuurstofdoorlating: 175 dk/t. Lotrafilicon A: 76%. Water inhoud: 24%.

Fabrikant
Alcon

Bestel alleen contactlenzen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Specificaties

Fabrikant Alcon
Merk Air Optix
Type lenzen Maandlenzen
Verpakkingsgrootte 6 lenzen
Lenstype Zacht
Materiaaltype Silicone Hydrogel
Diameter 13.8
Basiscurve 8.4, 8.6