Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Testvloeistof

Test lenzenvloeistof


Bent u op zoek naar de juiste soort lenzenvloeistof om uw lenzen in te bewaren en te reinigen? Is dat omdat u voor het eerst lenzen gaat gebruiken, of omdat u mogelijk wil overstappen naar een andere soort? Test lenzenvloeistof dan zelf, via deze pagina! Zo hoeft u niet gelijk hele flessen te bestellen met het risico dat de vloeistof bijvoorbeeld niet goed is voor de soort contactlenzen die u heeft, en kunt u rustig uitproberen of het iets voor u is. De lenzenvloeistof die u wil testen is gratis als u deze bestelt in combinatie met een reguliere bestelling! Bestelt u dus uw ‘oude’ lenzenvloeistof en wilt u graag de nieuwe proberen om te zien of u deze de volgende keer zou willen bestellen, dan is dat voor u gratis.

Let op de voorwaarden


Om de test lenzenvloeistof gratis te kunnen bestellen, dient uw bestelling aan enkele voorwaarden te voldoen. De voorwaarden staan beschreven bij de betreffende soort lenzenvloeistof, zodat u het altijd nog eens kunt nalezen. Het is dus sowieso van belang dat u de testvloeistof combineert met een reguliere bestelling. Dan betaalt u niets voor de vloeistof die u test. Wilt u alléén testvloeistof bestellen, zonder daarbij een reguliere bestelling te doen, dan rekenen wij handelingskosten. Dit geldt ook wanneer u testvloeistof bestelt en daarbij een reguliere bestelling doet van precies dezelfde soort lenzenvloeistof.

U kunt slechts éénmalig van iedere soort 1 testverpakking bestellen. Wilt u zeker weten dat u aan de voorwaarden voldoet, lees deze dan nog eens na op de pagina van de testvloeistof die u zoekt.

Service voor onze klanten


Bij Eyelens.nl begrijpen we dat het kiezen van lenzen of lenzenvloeistof niet iets is wat u ‘zomaar even’ doet. Het gaat om de gezondheid van uw ogen en dat maakt vooronderzoek erg belangrijk. Om die reden bieden we graag testproducten aan onze klanten, zodat u op uw gemak kunt proberen wat voor u werkt en wat niet. Heeft u vragen over de testlenzen en -lenzenvloeistof die wij bieden, of over andere producten in onze webshop? Stel ze dan via onze klantenservice.