Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Optiview Otani

Verpakkingsgrootte

Voor 16u besteld, morgen in huis

Over deze lenzenvloeistof

Optiview Otani Alles-in-één vloeistof met Pro-vitamine B5 voor het reinigen, desinfecteren, bewaren, bevochtigen, afspoelen, verwijderen van proteïne-aanslag en oogverzorging van zachte contactlenzen.

Optiview Otani is een product voor het complete onderhoud van zachte contactlenzen. Reiniging, het verwijderen van eiwitten, afspoelen, desinfecteren, bewaren, bevochtigen en oogverzorging – alles-in-een! Dankzij de unieke formule met provitamine B5 voedt, beschermt en ondersteunt Optiview Otani All in One B5 het oppervlak van het oog tijdens het dragen van de lenzen. HydraFlex, welke bestaat uit een combinatie van verschillende componenten, zorgt ervoor dat eiwitten afzettingen die zich bevinden op de contactlens verwijderd worden.

Soort lenzenvloeistof: Alles-in-één vloeistof

Conserveermiddel: Ja

Samenstelling:

Werkzaam bestanddeel: polyxamine 0.5%, hydraflex 0.003%, Provitamin B5 1.5%. Conserveermiddel: Polyhexanide 0.0001%.

Gebruik:

  • Was zorgvuldig de handen voordat je de lenzen uit de ogen of de lenshouder neemt.
  • Droog de handen met een schone handdoek.
  • Spoel de lenzen zorgvuldig af met Optiview Otani en plaats ze in de lenshouder.
  • Om de lenzen te desinfecteren plaats je deze gedurende minimaal 4 uur in de lenshouder gevuld met verse Optiview Otani.
  • Haal de lenzen na de desinfectatiecyclus uit de lenshouder, spoel de lenzen met Optiview Otani af en zet de lenzen in de ogen.
  • Spoel de lenshouder af met Optiview Otani of een natriumchlorde-oplossing en laat de lenshouder drogen aan de lucht.

Heb je tijdens het dragen last van kleine irritaties,  breng dan een druppel Optiview Otani aan op het oog en knipper enkele malen. Je kan de lens in het oog houden. Bij aanhoudende klachten: raadpleeg de contactlensspecialist.

Reinigen in het geval van sterkte proteïne-aanslag: plaats de lens in de palm van je hand. Plaats enkele druppels Optiview Otani op de lens en wrijf de lens schoon. De druppelaar niet aanraken om verontreiniging van de vloeistof te voorkomen. De flacon na gebruik direct terug sluiten.

Na bewaring gedurende meer dan 7 dagen moeten de lenzen opnieuw gereinigd en gedesinfecteerd worden. Vervang regelmatig dee lenshouder om infectie door vervuiling te voorkomen.

Na openen 2 maanden houdbaar.

Fabrikant:

Optitrade

Merk:

Optiview

Type lenzen:

Alles in één lenzenvloeistof
Snelle levering
Snelle levering
Levergarantie
Levergarantie
Eenvoudig en snel te bereiken
Eenvoudig en snel te bereiken
Gratis verzending vanaf €60
Gratis verzending vanaf €60