Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof kopen bij Eyelens.nl

Lenzenvloeistof is erg belangrijk voor het behouden van de kwaliteit van uw lenzen. De vloeistof zorgt er namelijk onder andere voor dat uw lenzen worden gereinigd. Tijdens het dragen van lenzen worden deze op verschillende manieren bevuild. Zo komen er stofdeeltjes uit de lucht terecht op de lenzen, blijft er ingedroogd traanvocht achter en komen er bacteriën op de lenzen. Daarom is het van belang dat ze, voordat ze opgeborgen worden of in worden gedaan, goed gereinigd worden. Daarnaast zorgt de lenzenvloeistof er ook voor dat de lenzen niet uitdrogen of beschadigd raken wanneer u ze niet draagt. De vloeistof voorkomt namelijk dat er krasjes op de lenzen komen.

Wat gebeurt er als u geen lenzenvloeistof gebruikt?

Wanneer u uw lenzen niet regelmatig reinigt en goed opbergt zal dit een aantal vervelende gevolgen met zich mee brengen. Als de lenzen niet worden gereinigd zal er aanslag op komen en dit zorgt er voor dat uw zicht waziger wordt. Daarnaast kan dit er voor zorgen dat u oogirritaties krijgt en worden de risico’s op infecties beduidend groter. Verder kunt u last krijgen van droge ogen doordat de aanslag op de lenzen de bevochtiging van tranen belemmert.

Kan ik mijn lenzen spoelen met water?

Dat is geen goed idee. Er zit namelijk onder andere chloor in kraanwater en dat kan niet alleen uw lenzen beschadigen, maar ook uw ogen. Daarnaast loopt u door uw lenzen met kraanwater te spoelen een groot risico op ooginfecties die vervelende gevolgen kunnen hebben. Zorg er daarom voor dat u altijd lenzenvloeistof gebruikt voor de reiniging en het bewaren van uw lenzen, kies voor veilig en gezond lenzen dragen!

Lenzenvloeistof online bestellen

Bij Eyelens.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten lenzenvloeistoffen van verschillende fabrikanten. Wanneer u een keus heeft gemaakt kunt u de lenzenvloeistof gemakkelijk bestellen door op de betreffende lenzenvloeistof te klikken en vervolgens aan de rechterkant van de pagina op bestellen te klikken. U kunt dan direct uw bestelling afrekenen via een van onze veilige betaalmethodes. Vervolgens zorgen wij er voor dat de lenzenvloeistof zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. De verzending van de lenzenvloeistof is voor u geheel gratis, u betaalt alleen voor de artikelen die u bestelt! Mocht u vragen hebben over een bepaalde lenzenvloeistof uit ons assortiment of het gebruik ervan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Deze is te bereiken via telefoonnummer 040-7850584 of e-mailadres: post@eyelens.nl. Wij helpen u graag verder!