Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biotrue Flight Pack

Combi Deal

Biotrue Flight Pack
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Tijdelijk niet leverbaar door leverancier.
11.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant: Bausch&Lomb - Artikelcode178575

Levertermijn: 1-2 werkdagen

Biotrue lenzenvloeistof flight pack

Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Biotrue multi-purpose solution Flight pack van Bausch and Lomb

Wanneer u op reis gaat, neem dan genoeg lenzenvloeistof mee. De Biotrue flight pack bevat 2x 60ml lenzenvloeistof, 2 lenzenhouders en een zip bag. Eenvoudig om mee te nemen. De Biotrue lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen. De multi-purpose solution vloeistof verzorgt, reinigt, desinfecteert en is geschikt om uw lenzen in te bewaren.

De Biotrue lenzenvloeistof is na een intensieve studie over de natuurlijke werking van het oog ontwikkeld door Bausch and Lomb. De vloeistof reinigt, bevochtigd en houdt het oog gezond op een natuurlijke manier. Biotrue desinfecteert als een peroxide, maar is een alles in één lenzenvloeistof. Geschikt voor zachte (siliconen hydrogel) lenzen.

De 3 innovaties van de Biotrue lenzenvloeistof

De lenzenvloeistof is geïnspireerd op 3 bio innovaties:

 • De vloeistof evenaart de pH waarde van gezonde tranen
 • Het is een natuurlijke bevochtiger voor het oog
 • Houdt de traan proteïnen actief
 • Biotrue multi-purpose solution houdt uw lenzen wel 20 uur lang vochtig.

  Biotrue multi-purpose solution flight pack

  Onze Biotrue flight pack is zeer geschikt om mee te nemen op reis. De kleine flacons van 60ml nemen weinig ruimte in en zitten goed verpakt in een zip bag. Wil je liever grotere flacons meenemen op reis? Bekijk dan onze Biotrue lenzenvloeistof voordeelverpakking. Hierin zitten 3 flacons van 300ml.

  Biotrue Flight Pack, Take on Board 2x 60 ml lenzenvloeistof, 2x lenshouders + Zip-bag

  Prijs
  De bovengenoemde vanaf prijs is gebaseerd op de Combi Deal t.w. een 1/2 jaar voordeelpak lenzenvloeistof met 12x week/maandlenzen of alleen een 1/2 jaar voordeelpak lenzenvloeistof. Indien u alleen de reisverpakking wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal er een meerprijs berekend worden.

  Vloeistoftype
  Alles-in-één verzorgingssysteem voor zachte lenzen, in praktische reisverpakking die mee mag als handbagage in het vliegtuig

  Verpakkingeenheid
  2 x 60 ml, 2 lenshouders

  Minimale besteleenheid
  1 stuks

  Samenstelling
  Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, boraatzout, dinatriumedetaat en natriumchloride.

  Fabrikant
  Bausch & Lomb Inc.
  Rochester, NY

  Specificaties

  Merken Bausch&Lomb