Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

AOSEPT® plus HydraGlyde, voordeelpak (6 maanden)

Combi Deal

300650363082
AOSEPT® plus HydraGlyde, voordeelpak (6 maanden)
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
54.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alcon Laboratories Inc.
Artikelcode179130
Levertermijn: 1-2 werkdagen
Kortingsschema
  • 1 = € 54.95
  • 2+ = € 52.95
AOSEPT-plus met HydraGlyde niet met alleen een krachtige drievoudige reinigingsformule maar zorgt ook voor draagcomfort de hele dag lang. Dit is een gebruiksvriendelijk onderhoudsysteem voor alle typen contactlenzen. Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunt u de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 pack 1-2 weeklenzen, 4x 3 pack of 2x een 6 pack maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking AOSEPT-plus met HydraGlyde lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen het vloeistofpakket wenst dan heeft u geen recht op het combinatie voordeel.

Belangrijk! Spoel uw lenzen nooit met Aosept Plus alvorens ze aan te brengen. Gebruik een steriele zoutoplossing om uw lenzen te spoelen. Breng Aosept plus nooit in direct contact met uw ogen.

Vloeistoftype
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
5 x 360 ml AOSept, 5 x AOCup met AODisc.

Vloeistof samenstelling
3% hydrogen-peroxide, phosphonic acid, sodium chloride, phosphate, polaxamer, HydraGlyde, moisture matrix(E0B0-21-polyoxyethyleen-polypoxybutyleen).

Fabrikant
Alcon, Forth Worth, Texas, USA

Combinatieaanbieding

Specificaties

Merk AOSept
Fabrikant Alcon
Vloeistof voor Zachte lenzen
Type lenzenvloeistof Peroxide lenzenvloeistof