Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Verzending en bezorging

volg_jouw_bestelling_via_track_en_trace

Verzending Nederland & België

Bij bestellingen vanaf €60 betaal je géén verzendkosten zowel niet bij brievenbuspakketten als bij gewone pakketten.
Ligt het bedrag lager dan €60 dan zullen we €4.99 aanrekenen voor de verzending.

Woon jij buiten deze regio en wil jij toch graag een bestelling plaatsen bij ons? Neem contact met onze klantenservice op en dan kijken we samen om de verzendkosten te berekenen.

Levertijd

  • Lenzenvloeistoffen die voor 16u besteld worden, worden de volgende dag geleverd. Een samengesteld pakket (lenzen + lenzenvloeistof) worden in één pakket verstuurd tenzij je twee keer verzendkosten betaalt.
  • Lenzen die voorradig zijn worden de volgende dag geleverd. Sferische lenzen hebben een levertijd van max. 2 werkdagen en torische/ multifocale lenzen worden binnen de 3 à 5 werkdagen geleverd.

Bezorging

Onze lenzen worden zo veel mogelijk in brievenbusdoosjes verstuurd zodat het door de brievenbus past. Zo hoef je niet thuis te zijn om jouw pakketje in ontvangst te nemen. Super handig en gemakkelijk.

PostNL levert bestellingen van maandag t/m zaterdag, de bezorgtijd kan van dag tot dag verschillen. Heb jij jouw bestelling liever op een ander moment of bij een afhaalpunt? Maak snel een account aan op de PostNL-app en pas het zelf aan.