Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Optiview Atlas

Optiview Atlas

Op zoek naar lenzen die het oog gedurende de dag bevochtigen? Dan zijn de Optiview Atlas lenzen perfect voor u! Met deze contactlenzen ervaart u een optimaal draagcomfort gedurende de dag. Bij Eyelens bieden wij u twee verschillende soorten Optiview Atlas lenzen: Optiview Atlas en Optiview Atlas Premium

Comfortabele lenzen

De zachte lenzen van Optiview zitten comfortabeler dan ooit. De lenzen beschikken over een ingebouwde bevochtiger, deze bevochtigt het oog gedurende de dag en zelfs tot aan het einde van de dag ervaart u het hoge draagcomfort. Het is de eerste daglens die drie componenten bevat die zorgt voor optimaal draagcomfort gedurende de dag. Deze daglenzen verfrissen uw lenzen elke keer wanneer u knippert, van het begin tot het einde van de dag. 

Soorten lenzen

Optiview Atlas
Deze daglens biedt uw ogen een optimaal draagcomfort gedurende de dag. De lens bevat een bevochtiger die uw lenzen elke keer wanneer u knippert verfrist. Deze daglenzen kunt u lang en met plezier dragen. Na het dragen van de lens gooit u deze gewoon weg en begint u de volgende dag met een nieuwe steriele lens. Dit zorgt voor optimale hygiëne en een goede verzorging van het oog. 

Optiview Atlas Premium
Een zachte wegwerp lens met ingebouwde bevochtiger. De lens verfrist uw ogen bij elke knipperslag! U ervaart een superieur draagcomfort tijdens het dragen van de contactlens, van het begint tot aan het einde van de dag. Na het dragen van de lens gooit u deze simpelweg gewoon weg. De volgende dag begint u met een nieuwe steriele lens. Dit bevordert de hygiëne van uw oog. 

Optimale hygiëne

Doordat u de lenzen maar één dag draagt heeft u geen extra verzorgingsmiddelen nodig voor uw lenzen. Na het dragen van de lens begint u de volgende dag gewoon weer met een nieuwe en steriele lens. Hierdoor ervaart u minder snel gevoelige ogen. De hygiëne van uw ogen wordt zo goed mogelijk bewaart. 

Voordelen Optiview Atlas
  • Hoog draagcomfort
  • Ingebouwde bevochtiger
  • Optimale hygiëne
  • Gezonde ogen
  • Verfriste ogen bij elke knipperslag

Optiview Atlas bestellen bij Eyelens

Heeft u de lens gevonden die het beste bij u past? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel bij Eyelens. Ervaar het optimale draagcomfort van de Optiview Atlas lenzen!