Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

MyDay Daily

Start uw dag goed met de MyDay daily disposable daglenzen

Kent u het irritante gevoel van lenzen die u constant in uw oog voelt zitten? De MyDay daglenzen van CooperVision zitten zo comfortabel dat u ze aan het eind van de dag bijna vergeten bent. De MyDay daily disposable lenzen, zijn zachte daglenzen. Met daglenzen start u iedere dag met een schoon paar lenzen. De MyDay daglenzen zijn ontworpen met de Smart Silicone technology. Dit houdt in dat uw ogen genoeg zuurstof krijgen tijdens het dragen van contactlenzen. Dit zorgt voor gezondere ogen en een hoger draagcomfort.

MyDay siliconen lenzen met een goede zuurstofdoorlatendheid

CooperVision is altijd aan het vernieuwen en doet onderzoeken naar nieuwe technieken. De Smart Silicone technology is een nieuwe technologie die zorgt voor een juiste zuurstofdoorlatendheid van de lens. Uw ogen krijgen genoeg zuurstof door de dag heen, waardoor uw ogen gezond blijven. Het draagt bijvoorbeeld bij aan het wit houden van uw oog. De siliconen zachte lenzen hebben de juiste stevigheid, waardoor u de lens gemakkelijk in kunt doen.

Daarnaast is het vochtgehalte van de lens ook belangrijk bij het inzetten van de lens. Door de Smart Silicon technology heeft de MyDay lens precies de juiste balans in het vochtgehalte. De hanteerbaarheid van de lens is dus erg hoog.

MyDay toric daglenzen met cilinder

Indien de oogbol niet in alle richtingen gelijk is spreekt van Astigmatisme. Dit zorgt ervoor dat men b.v. de letter E ziet als een I. U heeft dan contactlenzen met een cilinder nodig. Als u een cilinder nodig heeft is het vinden van de juiste lenzen niet altijd even makkelijk u heeft daar dan ook de expertise van de contactlensspecialist voor nodig. Een goede lensaanpassing is dan ook een voorwaarde voor succes en comfortabel lenzen dragen. De MyDay daily disposable toric daglenzen hebben dezelfde eigenschappen als de normale MyDay lenzen. Ze zitten dus erg comfortabel en laten genoeg zuurstof door voor nog gezondere ogen.

Goede daglenzen online kopen

Bij Eyelens kunt u een groot scala aan daglenzen kopen. Lenzen online kopen is misschien een gekke gedachte. Maar als u uw sterkte weet, is het online bestellen van lenzen een snelle en betrouwbare manier. Wij bieden de MyDay Daily disposable lenzen aan in verschillende sterktes, zodat u de juiste lenzen koopt die goed aansluiten op uw ogen.

U kunt de MyDay daily disposable lenzen online kopen in een verpakking van 30 stuks of een groot verpakking van 90 stuks.