Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Precision1

Verpakkingsgrootte

Radius

8.30

Diameter

14.20

Radius

8.30

Diameter

14.20

Binnen 3 à 5 werkdagen verzonden

Over deze lenzen

Heb je nog nooit lenzen gedragen? Of probeer je over te schakelen van een bril naar lenzen? Dit is de perfecte starterslens!

Lensmateriaal:

Het lensmateriaal bestaat ongeveer uit 51% water en 49% verofilcon A en silicone dat hydrogel bevat. Het kleurenadditief reactieve blue 247 is toegevoegd aan het lensmateriaal om een licht blauwe kleur te creëren (handling tint) om de lens meer zichtbaar te maken tijdens het hanteren. Daarbovenop bevatten de lenzen een benzotriazole UV-absorberende monomeer om Uv-stralen te blokkeren.

Verofilcon A zachte contactlenzen zijn voor éénmalig gebruik en dienen na gebruik weggegooid te worden (dagelijkse draagtijd: minder dan 24u, niet tijdens de slaap)

Elke lens is verpakt in een met folie afgesloten plastic blisterverpakking met een fosfaatgebufferde zoutoplossing met ongeveer 0,3% polymere bevochtigingscomponenten bestaande uit polyamidoamine en poly(acrylamide-acryl) zuur en gesteriliseerd met stoom. De verpakking is gemarkeerd met de basiscurve, de diameter, de dioptriesterkte, het lotnummer, productiedatum en vervaldatum.

Ontwerp:

Sferisch

Fabrikant:

Alcon NV

Merk:

Precision1

Type lenzen:

Daglenzen
Snelle levering
Snelle levering
Levergarantie
Levergarantie
Eenvoudig en snel te bereiken
Eenvoudig en snel te bereiken
Gratis verzending vanaf €60
Gratis verzending vanaf €60