Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Dailies

Alcon Dailies daglenzen

Het toonaangevende merk Alcon biedt kwalitatief hoogstaande contactlenzen voor iedere kijkbehoefte. Met Dailies daglenzen bent u verzekerd van optimaal draagcomfort. Door de hoge zuurstofdoorlatendheid en een uitstekende bevochtiging zijn de lenzen gemakkelijk te dragen en ook nog eens extreem hygiënisch.

Elke dag een schoon en fris gevoel

Alcon Dailies daglenzen zijn speciaal ontworpen zodat u de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort. De lenzen zijn eenmalig in gebruik. Daardoor is de kans op vuil of allergenen achter de lens een stuk kleiner. Zo wordt het risico op ooginfecties vermindert en kunt u gedurende de hele dag genieten van een fris en schoon gevoel.

Lenzen die u niet voelt zitten

Door het hoge watergehalte (maar liefst 69%) zitten Dailies contactlenzen zeer comfortabel, ook als u snel last heeft van droge ogen of oogirritatie. Uw ogen worden verfrist en gehydrateerd bij iedere knippering. Hierdoor voelen uw ogen de hele dag vochtig en gezond aan.

Heeft u last van droge of branderige ogen als u contactlenzen draagt? Onze Alcon lenzenvloeistoffen zorgen voor een verbeterde hydratie; een uitzonderlijk comfort de hele dag lang, elke dag opnieuw.

Voordelen van Alcon Dailies daglenzen

  • Eenvoudig aan te brengen en makkelijk te dragen
  • De speciale vochttechnologie houdt uw ogen de hele dag fris en gezond
  • Ultiem gebruikersgemak, de daglenzen hebben geen reiniging nodig Het slimme vochtsysteem, dat bij iedere knippering geactiveerd wordt, zorgt voor ultiem draagcomfort
  • Geschikt voor beginners en mensen met een allergie

Alcon Dailies daglenzen kopen

Alcon Dailies contactlenzen koopt u voordelig en snel bij Eyelens.nl. Om het voor u als contactlens drager zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij het Dailies Easy abonnement ontwikkeld, het meest complete én flexibele lenzenabonnement. Zo hoeft u nooit meer zelf aan een bestelling te denken en heeft u altijd op tijd uw Dailies contactlenzen in huis.

Meer informatie over Alcon Dailies