Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Droge ogen tijdens de winter

Droge ogen tijdens de winter

Droge ogen tijdens de winter

De temperaturen gaan buiten omlaag, dus zetten we de verwarming binnen goed aan. Dat zorgt voor lekker warme lucht, maar wist u dat dit ook droge lucht is? U kunt een onprettig gevoel ervaren aan uw ogen als u gedurende lange tijd wordt blootgesteld aan deze droge lucht. Een luchtbevochtiger kan helpen, maar u heeft niet altijd invloed op het binnenklimaat. Stel dat u ergens tijdelijk aan het werk bent, waar u met veel andere mensen in een ruimte zit. In dat geval is het handig als u oogdruppels bij u heeft! Heb jij ook last van droge ogen tijdens de winter? Benieuwd welke oogdruppels het beste werken in deze tijd van het jaar? Wij hebben speciaal voor u een top 3 samengesteld. Lees snel verder! Aqualarm intensive oogspray 10 ml.

Aqualarm is een intensieve oogspray voor droge of vermoeide ogen. De spray hydrateert en verzacht de ogen snel en eenvoudig. Deze spray kunt u zowel met open als gesloten ogen aanbrengen en is geschikt voor gebruik met alle typen contactlenzen. Dit maakt de Aqualarm intensive oogspray nog fijner in gebruik.

Blink refreshing 10 ml.

Oogdruppels voor dagelijks gebruik: de Blink refreshing oogdruppels. Deze oogdruppels zijn zacht, efficiënt en werkzaam met het eigen natuurlijke tranenfilm. De druppels kunt u gebruiken zonder uw contactlenzen uit te nemen, dat is natuurlijk wel zo handig.

OPTI-FREE PRO oogdruppels 10 ml.

Hydraterende oogdruppels die het lensoppervlak effectief bevochtigen. Ook zorgen de oogdruppels voor een geavanceerde lubricatie en verzachting van de contactlenzen tijdens het dragen. Deze oogdruppels zijn ideaal voor als uw ogen droog, vermoeid of geïrriteerd aanvoelen. Net als de Blink refreshing oogdruppels kunt u de OPTI-FREE PRO oogdruppels ook gebruiken zonder uw contactlenzen uit te nemen. Bij Oogzorg-Producten kunt u terecht voor alle soorten oogdruppels om de winter door te komen zonder droge of geïrriteerde ogen. Heeft u vragen over onze oogdruppels of het bestellen hiervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!