Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Macula Senior verminder het risico op Macula degeneratie

Macula Senior verminder het risico op Macula degeneratie

Macula Senior verminder het risico op Macula degeneratie

Macula Senior is een voedingssupplement dat je ogen ondersteunt voor een gezonde oogfunctie. Daarnaast helpt het ook met het behouden van een goede oogconditie.

Ondersteuning van een goede oogfunctie

Macula Senior van Sanmed is een aanvulling op je voeding op basis van zink en luteïne. De zink in het product zorgt voor een goed zicht. Daarnaast zijn de capsules van belang voor het functioneren van het netvlies.

De capsules verminderen het risico op gevorderde macula degeneratie. Dit is een aandoening bij het centrale gedeelte van het netvlies. Macula degeneratie wordt ook wel slijtage van het netvlies genoemd. Gelukkig zijn de capsules er om dit risico te verminderen.

Voordelen van Macula Senior

  • Goed voor het gezichtsvermogen
  • Helpt bij het functioneren van het netvlies
  • Ondersteunt de conditie van het oog

Hoe moet u Macula Senior gebruiken?

Omdat slikken vaak een probleem vormt voor ouderen, kunt u deze capsules eenvoudig openen. Hierdoor kan je ze makkelijk oplossen in een glas water of mengen in de yoghurt.

Het gebruiken van het supplement gaat natuurlijk wel volgens een aanbevolen dosering.

Volwassenen nemen 2 capsules per dag. Dit altijd tijdens een maaltijd met voldoende vloeistof. De aanbevolen dosering mag niet overschreden worden

Wat is de samenstelling van het product?

Macula Senior bevat Vitamince C, Vitamine E, Zink, Luteïne, Zeaxanthine en Kopersulfaat. Al deze stoffen zorgen er ten eerste voor dat je oogconditie goed blijft. Ten tweede wordt ook het risico op Macula degeneratie verminderd.

Voedingssupplementen kopen

U kunt de voedingssupplementen eenvoudig en snel online bestellen bij oogzorg-producten.nl.