Gratis verzending vanaf €60 | Snelle levering | 20 jaar expertise

Allergo Comod oogdruppels en neusspray: het is weer hooikoorts tijd

Allergo Comod oogdruppels en neusspray: het is weer hooikoorts tijd

Allergo Comod oogdruppels en neusspray: het is weer hooikoorts tijd

Last van allergische reacties door hooikoorts? Een verstopte neus, branderige ogen, het is geen pretje. U blijft wrijven en maakt het daardoor alleen maar erger. Heeft u hier last van? Probeer dan eens oogdruppels en/of neusspray van Allergo Comod. Deze helpen om allergische reacties door hooikoorts of andere stoffen te voorkomen.

Allergo-COMOD oogdruppels

Allergo Comod Oogdruppels zijn een geneesmiddel en gemaakt door URSAPHARM voor mensen met een hooikoorts allergie. De druppels helpen de allergische ontstekingsreactie te voorkomen. Voor de rest bevat dit product bevat geen conserveringsmiddelen, wat betekent dat u ook gewoon tijdens het dragen van uw lenzen de druppels kunt gebruiken. Het wordt aangeraden om dagelijks vier tot zes keer 1 á 2 druppels ieder oog te druppelen. Voor meer info over dit product kunt u hier terecht.oogdruppels hooikoorts

Allergo-COMOD neusspray

Allergo Comod Neusspray is te gebruiken bij allergische rhinitis, een vorm van neusverkoudheid. Ideaal voor mensen die last van allergische reacties door hooikoorts hebben. Allergo Comod Neusspray bevat natriumcromoglicaat, wat ervoor zorgt dat de vrijgekomen overdrachtsstoffen uit de mestcellen geremd worden. Deze stoffen kunnen een overgevoeligheidsreactie veroorzaken en deze neusspray wordt toegediend ter voorkoming van de reacties. In tegenstelling tot andere neusverkoudheid- en hooikoortsmedicamenten bestaat de mogelijkheid dat de klachten pas na 2 of 3 weken verdwijnen. Deze neusspray is dan ook niet geschikt voor acute situaties. Voor meer info over dit product kunt u hier terecht.

Bestel producten tegen hooikoorts

Beide middelen zijn bij ons te bestellen. Heeft u vragen over de neusspray of over de druppels of misschien wel over andere producten in ons assortiment, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.