Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Clariti

Clariti Toric dag- en maandlenzen

Op zoek naar contactlenzen die meer zuurstof doorlaten? De Clariti Toric lens van Coopervision laten tot 3x meer zuurstof door dan andere conventionele torische lenzen. Bij Eyelens bieden wij u drie verschillende soorten contactlenzen: Clariti 1 Day Toric, Clariti Toric en Clariti XR Toric. Zo vindt u altijd een contactlens die bij uw ogen past.

Nooit meer last van droge ogen

Met de Clariti Toric lenzen heeft u nooit meer last van droge ogen. De lenzen bieden u een hoog draagcomfort gedurende de dag. Dankzij het torische silicone hydrogel materiaal en de asferische vormgeving heeft deze lens een goede pasvorm. U draagt de lens maar één dag of kiest voor maandlenzen, bij de 1-day begint u de volgende dag met een nieuwe steriele lens, de maandlenzen zijn afhankelijk van goede lenzenvloeistof.

Soorten lenzen

Clariti 1 Day Toric
Deze lens is een daglens van torisch silicone hydrogel materiaal. De lens laat tot 3x meer zuurstof door dan sommige conventionele torische daglenzen. De lens biedt u optimale hygiëne, uitstekend zicht en een hoog watergehalte voor een hoog draagcomfort. Dankzij de WetLoc®-technologie heeft u geen last van droge ogen tijdens het dragen van de lens.

Clariti Toric
Net zoals de normale Clariti 1 Day Toric lenzen ervaart u met deze lens ook een hoog draagcomfort gedurende de dag. Deze torische silicone hydrogel maandlens is op maat gemaakt voor hoge sterktes terwijl het hoge draagcomfort wordt behouden. Deze maandlens biedt u stabiliteit tijdens het dragen.

Clariti XR Toric
De XR variant van de Clariti Toric is speciaal ontwikkeld om met een hoge cylinder een ook silicone hydrogel contactlens te kunnen dragen.

Voordelen Clariti Toric
  • Nooit meer last van droge ogen
  • Hoog draagcomfort
  • Optimale hygiëne
  • Stabiliteit
  • Drie keer meer zuurstofdoorlaatbaarheid
  • Ook beschikbaar voor hoge sterktes

Clariti Toric lenzen kopen bij Eyelens.nl

Clariti Toric lenzen bestelt u eenvoudig bij Eyelens. Nooit meer last van droge ogen? U ervaart het met de Clariti lenzen. Meer informatie treft u op de website van Coopervision.