Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OVER ONS

Eyelens.nl
eyelens.nl bestaat reeds 15 jaar. Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de online verkoop van contactlenzen en lenzenvloeistof. Opgericht uit het optiekbedrijf Prins Brillen, een familiebedrijf dat sinds 1922 optiekwinkels exploiteerde in regio Noord Holland. Met deze jaren lange ervaring, kennis en expertise hebben wij ons gericht op de online contactlenzenmarkt met de service gerichtheid van de winkel om de hoek.

Producten
Onze online catalogus verschaft u een overzicht van contactlenzen en lenzenvloeistoffen die wij u kunnen bieden.Ons concept is gebaseerd op het gelijktijdig leveren van lenzen gecombineerd met lenzenvloeistof, zodat u koopt voor de allerbeste prijs.
Korting Combi Deal
De getoonde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van weeklenzen en/of maandlenzen dit i.c.m. een tweetal 1/2 jaar verpakkingen lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen een vloeistofpakket wenst dan heeft u geen recht op het combinatie voordeel.

Korting contactlenzen
Extra korting bij meerdere verpakkingen met onze prijsstaffel. Zo krijgt u bij ons niet alleen een uitstekende prijs, maar bent u ook verzekerd van verzending van de juiste producten. Wij leveren supersnel (binnen 2 werkdagen, torische lenzen binnen 3 werkdagen) en in speciale platte verpakking die zo door uw brievenbus kan. Dus u krijgt  de contactlenzen ook gewoon thuis als u er even niet bent! Online lenzen kopen is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen in u zelf, maar ook in het bedrijf waar u ze koopt.


Tel. 020-2414074 e-mail: post@eyelens.nl
IBAN: NL06INGB0005160506 t.n.v. Prins Optiek bv h.o. Eyelens.nl  KVK nr: 34161570 BTW-nummer: NL 8100.24.135.B.01 Zorgverlener: 76087533