Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OVER ONS

Hallo!

Blij dat je hier bent en klaar bent om goed zorg te dragen voor jouw ogen! Wij kijken er naar uit om jou te helpen met de juiste oogverzorging die je nodig hebt om jouw ogen gezond en gelukkig te houden.

Over Eyelens

Ben je het beu om telkens naar de opticien te gaan en telkens een andere persoon te zien? Wij geloven in continuïteit van oogverzorging, wat betekent dat je bij elk contact door dezelfde persoon geholpen wordt. Eyelens is jouw online webshop die gespecialiseerd is in contactlenzen, lenzenvloeistof en oogverzorging. Wij hebben een groot en gevarieerd assortiment. Geen voorraad lenzen meer? Of is je favoriete lenzenvloeistof bijna leeg? Dan Ben jij aan het juiste adres! Er komt regelmatig nieuwe oogverzorging bij, hou dus zeker onze webshop in de gaten!


15 jaar later zijn wij nog steeds bezig.

Wij zijn trots op de service die we bieden en dat we een grotere en positievere impact hebben op oogzorg dan enkel maar contactlenzen.

Hoe het allemaal begon

In een garage in Amsterdam om precies te zijn, begonnen in 1922 met een informatieve website. Hier kon je terecht voor specifieke informatie rondom oogverzorging. Enkele maanden later is de website uitgebreid met een webshop. Na een paar jaar worden bestellingen inpakken en verzenden iets te krap. Tijd voor een eigen kantoor met magazijn.

afbeelding_webshop_smartphone_lenzen_lenzendoosje_pincet
banner_lenzen_lenzenvloeistof_oogverzorging

Is het veilig om medische hulpmiddelen (oogverzorging) online te kopen?

Online lenzenwebshop is, net zoals een opticien, onderworpen aan strenge wettelijke vereisten. Bij Eyelens hechten we veel belang aan de veiligheid van contactlenzen, onze medewerkers geven je graag persoonlijk en professioneel advies via onze live chat, e-mail of telefoon. Bij iedere bestelling van oogverzorging krijgen onze klanten een bijsluiter over het gebruik van de producten. Je krijgt er ook de nodige informatie bij wanneer je het product wel en niet mag gebruiken (leeftijd, ingrediënten, andere medicatie, enzovoort). Laat je overtuigen van onze voordelen online en laat jouw bestelling veilig en gemakkelijk bij jouw thuis bezorgen.


Chatten
Beschikbaar van
ma t/m vrij 9u-17u
Bel ons
Beschikbaar van
ma t/m vrij 9u-17u
0202 414 074
Mail ons
Postvak-IN 24/7 open
Reactietijd: 24uur
info@eyelens.nl