Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Over ons

eyelens.nl is sinds 2007 gespecialiseerd in de online verkoop van contactlenzen en vloeistoffen. Dit bedrijf is voort gekomen uit het optiekbedrijf Prins Brillen een familiebedrijf dat sinds 1922 winkels exploiteerde in regio Noord Holland.
Met deze jaren lange ervaring, kennis en expertische hebben wij ons gericht op de online contactlenzen markt met de service gerichtheid van de winkel om de hoek.
   
Onze online catalogus verschaft u een overzicht van contactlenzen en lensvloeistoffen die wij u kunnen bieden.Ons concept is gebaseerd op het gelijktijdig leveren van lenzen gecombineerd met lensvloeistoffen, zodat u koopt voor de beste prijs. Extra korting bij meerdere verpakkingen ( bij lenzen van dezelfde sterkte) met onze prijsstaffel. Zo krijgt u bij ons niet alleen een uitstekende prijs, maar bent u ook verzekerd van verzending van de juiste producten. Wij leveren supersnel (binnen 3 werkdagen, torische lenzen binnen 5 werkdagen) en in speciale platte verpakking die zo door uw brievenbus kan. Dus u krijgt  de contactlenzen ook gewoon thuis als u er even niet bent! Online lenzen kopen is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen in u zelf, maar ook in het bedrijf waar u ze koopt.


eyelens.nl  adres:: Zinkstraat 24 unit C3001, 4823AD Breda telefoon: 020-2414074
e-mail: post@eyelens.nl  KVK nr: 34161570 BTW-nummer: NL 8100.24.135.B.01