Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Oogzorgbon

NATIONALE OOGZORGBON voor veilig en gezond lenzen dragen!


De online consument kan nu bij de zelfstandig opticien terecht voor zijn/haar lenzencontrole!

Draagt u contactlenzen? Dan is het erg belangrijk dat u regelmatig uw ogen laat nakijken.

Wanneer u uw lenzen online of bij de drogist koopt, krijgt u geen reminder dat het tijd is voor uw reguliere oogcontrole. Misschien heeft u geen ‘eigen’ opticien en weet u niet bij welke optiekwinkel u terecht kunt.

De gezondheid van uw ogen niet alleen van belang om goed zicht te behouden, maar ook om succesvol lenzen te blijven dragen. Daarom moet u ieder halfjaar uw ogen goed laten controleren door een gediplomeerde opticien of contactlensspecialist.

Dankzij de Nationale Oogzorgbon kunt u voor slechts € 25,-uw ogen uitgebreid laten controleren bij een zelfstandige opticien of contactlensspecialist bij u in de buurt.

Hoe werkt het?
U download de Oogzorgbon via nationale-oogzorgbon.nl, kiest via deze site een van de deelnemers, print de bon uit en maakt daarna een afspraak bij de opticien/ contactlensspecialist van uw keuze. Na de controle betaalt u de opticien/contactlensspecialist € 25,- en weet u precies hoe het gesteld is met de gezondheid van uw ogen.

Blijf veilig en gezond lenzen dragen!

De Nationale Oogzorgbon is een initiatief van zelfstandige opticiens, daarbij ondersteund door de vier grote contactlensfabrikanten t.w. Alcon, Bausch+Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson en Oogzorg-Producten.nl.

Waar kunt u terecht
Klik hier voor de deelnemende opticiëns/contactlensspecialisten.

Vergeet niet: U gaat toch ook naar de tandarts voor controle van uw gebit, ook al heeft u geen kiespijn!