Bestel uw lenzen online bij Eyelens.nl
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Declaratie service


 
"Eyelens declaratie service" is gestopt per 1 februari 2019.
Waarom?
Het aantal klanten die van deze service gebruik maakte, is dermate afgenomen dat wij hebben besloten deze service te beeindigen. De reden van deze afname is dat men zelf steeds eenvoudiger kan declareren met b.v. de smartphone. Ook met zelf declareren was de verwerktijd aanzienlijk korter.

Bij eyelens.nl kunt u indien u dit wenst, de declaratie van uw vergoeding direct met de meeste zorgverzekeraars regelen. De vergoeding wordt na goedkeuring/ontvangst van de zorgverzekeraar onmiddellijk op uw account bijgeschreven, dit als tegoed voor uw volgende bestelling of indien u dit wenst overgemaakt op uw rekening, u hoeft zelf niets meer te doen.

Het is dus niet nodig om naar een specifieke winkelketen te gaan om vergoedingen voor uw contactlenzen te ontvangen. eyelens.nl declareert alle vergoedingen vanuit de hoofd- en aanvullende verzekeringen voor bijna alle zorgverzekeraars in Nederland.

Stap 1: In het besteltraject krijgt u na het factuuradres de keus "Ja, ik ga de kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar", deze vinkt u aan.
Stap 2: U maakt de keus "Ik declareer zelf bij mijn zorgverzekeraar" of "Ik wens gebruik te maken van de declaratie service"
Stap 3: U vult indien van toepassing alle verplichte velden in.
Stap 4: U neemt kennis van de declaratie voorwaarden en vinkt aan "ik aanvaard de declaratie voorwaarden".

Wat gebeurt er verder!

Fase 1: Uw declaratie wordt electronisch aangeboden bij uw zorgverzekeraar, deze controleert welke rechten en indien van toepassing de hoogte van de vergoeding.
Fase 2: De doorloop tijd van de verwerking van deze declaraties tot uitkering, dat varieert tussen 1 en 6 weken afhankelijk van de zorgverzekeraar.
Fase 3: Indien de declaratie geheel of gedeeltelijk aan ons is uitgekeerd ontvangt u hiervan een email met daarin de hoogte van de vergoeding en de waardeboncode voor u volgende aankoop.
Fase 4: Het tegoed wordt geboekt in uw account en is voor u beschikbaar voor uw volgende aankoop.
Fase 5: Heeft u gekozen voor uitbetaling, dan dient u de email te beantwoorden met de toevoeging van uw IBAN rekeningnummer en zal het bedrag aan u worden overgemaakt.
Fase 6: Mocht de hoogte van de vergoeding anders zijn dan wat het volgens u zou moeten zijnt, dan dient u zelf met uw zorgverzekeraar contact op te nemen.

Voor alle duidelijkheid wij verlenen deze declaratie service, wij hebben geen invloed op de hoogte van de eventuele uitkering van de zorgverzekeraars. U bent de enige die als verzekerde met de voorwaarden van uw aanvullende verzekering kunt bepalen of uw wel of geen recht heeft op uitkering.

Lees hier de Declaratie voorwaarden