Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

DMV Sclerale cups - 3 stuk

6095507514536
DMV Sclerale cups - 3 stuk
DMV Sclerale cups - 3 stuk
DMV Sclerale cups - 3 stuk

De meeste mensen noemen deze "insteekplunjers". DMV Scleral Cups wordt gebruikt om sclerale en Prose lenzen in te brengen. Was de Scleral Cup regelmatig in warm zeepsop en laat aan de lucht drogen. Gebruik dit product niet met zachte contactlenzen.

16.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode6095507514536
Kortingsschema
  • 0 = € 16.99
  • 1 = € 16.99
  • 2+ = € 15.99

Gebruiksaanwzijging

Voor verwijdering van sclerale contactlenzen

Knijp in het taps toelopende handvat van de DMV Scleral Cup en breng deze voorzichtig aan op het oppervlak van de sclerale contactlens. Wanneer de zuignap goed op de lens is geplaatst, laat u de knijpdruk los om zuigkracht toe te passen en verwijdert u de contactlens voorzichtig uit het oog. Misschien wilt u de Scleral Cup in het midden van de lens plaatsen. Verwijder de contactlens uit de Scleral Cup door nogmaals in het handvat te knijpen.

Preventieve maatregelen

In het geval dat de Scleral Cup per ongeluk op het oog wordt aangebracht, knijpt u gewoon in de taps toelopende handgreep om de zuigkracht te verminderen. Als de lens niet uit het oog kan worden verwijderd, laat u de sclerale beker los door in de hendel te knijpen om de zuiging om te keren. Raadpleeg uw oogzorgspecialist voor een alternatief verwijderingsproces.

Voor het inbrengen van lenzen:

Knijp lichtjes in het handvat van de sclerale cup en plaats de goed bevochtigde contactlens op het open uiteinde van de cup. Plaats de contactlens voorzichtig op het oogoppervlak. Knijp nogmaals in de hendel om de sclerale beker los te maken van de lens.

Gebruik dit product niet met zieke, gewonde of anderszins aangetaste ogen.

Voor prothetische oogverwijdering

Knijp in het taps toelopende handvat van de DMV Scleral Cup en breng deze voorzichtig aan op het oppervlak van het prothetische oog. Wanneer de sclerale cup goed op de prothese is geplaatst, drukt u op de knijpdruk om zuigkracht uit te oefenen en de prothese voorzichtig uit de oogkas te verwijderen. Verwijder de prothese uit de Scleral Cup door nogmaals in de hendel te knijpen.

Voorzichtigheid

Dit product bevat natuurlijk rubberlatex dat allergische reacties kan veroorzaken. Onafhankelijke laboratoriumtests vinden geen antigene eiwitten in dit materiaal. Gegevens in bestand op de kantoren van DMV.