Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Dailies Total1

Verpakkingsgrootte

Radius

8.50

Diameter

14.10

Radius

8.50

Diameter

14.10

Binnen 3 à 5 werkdagen verzonden

Over deze lenzen

Dailies Total 1 van Alcon is een lens met een lensoppervlak van ruim 80% water en op dit moment de meest HighTech contactlens op de markt. Nog niet eerder werd een lens ontwikkeld met dit enorme gehalte aan zuurstoftransmissie, wel 6x hoger dan een normale contact lens. Deze zuurstof transmissie zorgt dat het oog continu wordt voorzien van zuurstof, waardoor deze daglens bijna niet kan uitdrogen en de gehele dag een zeer comfortabel gevoel geeft. Vergeet ze niet uit te doen voor het slapen gaan.

Lensmateriaal:

Het lensmateriaal bevat ongeveer 33% water en 67% delefilcon A, het is een silicone hydrogel lens met toegevoegd fosfatidylcholine. Om de lenzen beter zichtbaar te maken, heeft de lens een licht blauwe handling tint, hiervoor is koperftalocyanine toegevoegd aan het lensmateriaal. De kern bevat 33% water en gaat met een oplopend watergehalte over naar een hydrogel oppervlak met meer dan 80% watergehalte.

Elke lens is verpakt in een met folie afgesloten plastic blisterverpakking met een fosfaatgebufferde zoutoplossing met ongeveer 0,3% polymere bevochtigingscomponenten bestaande uit polyamidoamine en poly(acrylamide-acryl) zuur en gesteriliseerd met stoom. De verpakking is gemarkeerd met de basiscurve, de diameter, de dioptrie sterkte, ADD sterkte (waar van toepassing), fabricage lotnummer, fabricagedatum, en vervaldatum.

Ontwerp:

Sferisch

Fabrikant:

Alcon NV

Merk:

Total1

Type lenzen:

Daglenzen
Snelle levering
Snelle levering
Levergarantie
Levergarantie
Eenvoudig en snel te bereiken
Eenvoudig en snel te bereiken
Gratis verzending vanaf €60
Gratis verzending vanaf €60