Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Testlenzen

Gratis maand testlenzen bij Eyelens.nl

Bij Eyelens.nl kunt u gratis maand testlenzen bestellen. Binnen ons assortiment maand testlenzen vallen diverse merken met verschillende soorten maandlenzen. Hierdoor kunt u de maand testlenzen kiezen die het beste bij uw ogen passen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor maand testlenzen van Alcon, dit zijn lenzen op siliconenbasis die gedurende de hele dag voor een comfortabel gevoel zorgen.
Heeft u snel last van droge ogen bij het dragen van lenzen? Kies dan voor de Avaira maand testlenzen van CooperVision, deze hebben een unieke vocht huishouding waardoor ze niet alleen vocht vasthouden maar ook toevoegen. Andere lenzen van dit merk zijn de Biofinity lenzen, deze lenzen bevatten een perfecte balans tussen water en zuurstof. Andere dunne maandlenzen binnen dit assortiment zijn de Pure Vision 2 maandlenzen van Bausch & Lomb, tevens zeer gezond door de uitzonderlijke zuurstofdoorlatendheid.

Let op...

De maand testlenzen van Eyelens.nl zijn voor u geheel gratis, indien deze worden gecombineerd met een reguliere lenzen bestelling van een ander merk of soort met dezelfde sterkte. De maand testlenzen worden namelijk niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product. Daarnaast kunt u van iedere soort maand testlenzen eenmalig één set lenzen bestellen.

Verder is het van belang dat u op dit moment al wel contactlenzen draagt. Wanneer dit niet het geval is, is het belangrijk dat u uw ogen eerst laat controleren door een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Maand testlenzen gemakkelijk online bestellen

Heeft u de geschikte maand testlenzen gevonden? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen bij Eyelens.nl. Selecteer aan de rechterkant van de pagina de juiste opties en klik vervolgens op bestellen. Daarna kunt u de bestelling afrekenen op een door u gewenste manier met een van onze geheel veilige betaalwijzes. Wanneer wij de bestelling hebben ontvangen verzenden wij deze binnen drie dagen naar een door u gewenst adres. Voor deze verzending betaald u bij Eyelens.nl geen extra kosten. Indien u vragen heeft over de maand testlenzen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!