Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Avaira Vitality, 1 Testlens

Avaira Vitality, 1 Testlens
Avaira Vitality de nieuwe maandlens met een unieke vocht toevoeging voor nog meer comfort.


0.00 *Prijzen zijn vanaf en inclusief btw
Fabrikant: CooperVision - Artikelcode73187

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Avaira Vitality de vernieuwde generatie silicone hydrogel maandlens met verbeterd en verhoogd vochtgehalte en Class 1 UV-filter. Het materiaal van deze contactlenzen houdt niet allen meer vocht vast maar voegt het ook toe, met als resultaat nog meer comfort dan met de traditonele silicone hydrogellens.

Attentie! CooperVision heeft bij de Avaira maandlens optimalisaties doorgevoerd aan materiaal, rand van de lens en derhalve ook de radius aangepast naar 8.4 voor meer comfort en heet vanaf nu de Avaira Vitality.

Kosten
Testlenzen zijn gratis* indien deze worden gecombineerd met een reguliere lenzen bestelling van een ander merk of soort met dezelfde sterkte. Indien men alleen testlenzen wenst te bestellen of testlenzen gelijk aan het bestelde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testlenzen worden dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Oogcontrole
Alleen testlenzen bestellen als je al contactlensdrager(ster) bent. Indien u nog nooit contactlenzen heeft gedragen of aan de sterkte twijfelt, dan moet u geen testlenzen bestellen maar maak dan eerst een afspraak bij de opticien, contactlensspecialist of optometrist voor een eerste aanpassing of lenscontrole. Bestel deze testlens dus alleen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort testlenzen 1 set lenzen (= 2 verpakkingen R/L lens) bestellen en slechts 1 set per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Testlenzen gelden niet als reguliere aankoop,  klanten die alleen testlenzen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst, worden uitgesloten van testlenzen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Lenstype
Zachte disposable silicone hydrogel maandlens met handeling tint

Verpakkingseenheid
Per stuk in een gebufferde zoutoplossing

Gebruik per oog
1 stuks (1 maand)

Materiaalsamenstelling
Fanfilcon A: 45%, Watergehalte: 55%

Fabrikant
CooperVision, UK

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal