Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Acuvue Vita testlens

Acuvue Vita testlens
Acuvue Vita, de nieuw maandlens van Johnson&Johnson superieur comfort de hele maand lang!
0.00 *Prijzen zijn vanaf en inclusief btw
Fabrikant: Johnson & Johnson - Artikelcode179569

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Acuvue Vita, de nieuw maandlens van Johnson&Johnson superieur comfort de hele maand lang! Deze lenzen zijn speciefiek ontworpen voor die lensdragers die in week 3 en 4 last hebben van afnemend comfort met hun huidige maandlenzen.

Nieuwsgierig? Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden van testlenzen.

Kosten
Testlenzen zijn gratis* indien deze worden gecombineerd met een reguliere lenzen bestelling van een ander merk of soort met dezelfde sterkte. Indien men alleen testlenzen wenst te bestellen of testlenzen gelijk aan het bestelde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testlenzen worden dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

De testlenzen dient u online te betalen (iDEAL/Creditcard) anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen.

Oogcontrole
Alleen testlenzen bestellen als je al contactlensdrager(ster) bent. Indien u nog nooit contactlenzen heeft gedragen of aan de sterkte twijfelt, dan moet u geen testlenzen bestellen maar maak dan eerst een afspraak bij de opticien, contactlensspecialist of optometrist voor een eerste aanpassing of lenscontrole. Bestel deze testlens dus alleen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort testlenzen 1 set lenzen (= 2 verpakkingen R/L lens) gratis bestellen en slechts 1 set per order. Testlenzen gelden niet als reguliere aankoop, bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen. Klanten die alleen testlenzen bestellen en het jaar daarop weer alleen testlenzen bestellen zonder daartussen een bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de gratis testlenzen.

Lenstype
Zachte disposable maandlens

Verpakking
1 stuks.

Materiaal
Senofilcon C, 41% H2O

Fabrikant
Johnson & Johnson, Vision Products Inc. Jacksonville, FL


Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal