Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Optiview Castor

Optiview Castor

Wanneer u last heeft van droge ogen kunnen uw lenzen hier wat mee te maken hebben. Wij raden u dan ook aan om een overstap te maken naar andere lenzen. Optiview Castor maandlenzen zijn hier de perfecte soort lens voor. U kunt kiezen uit verschillende varianten van de lens, zodat u alleen het beste aan uw ogen kan geven. Bij Eyelens hebben wij de volgende varianten voor u beschikbaar: Optiview Castor Premium, Optiview Castor Premium Multifocaal, Optiview Castor Premium Toric.

Nooit meer last van droge ogen

Met de maandlenzen van Optiview Castor heeft u nooit meer last van droge ogen. Dankzij de verschillende varianten heeft u altijd een goede match voor uw ogen. 

Optiview Castor Premium
Deze maandlens is gemaakt van een nieuwe silicone hydrogel met een perfecte balans tussen water en zuurstof, waardoor u nooit meer last heeft van droge ogen. De lens heeft een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en biedt optimaal comfort dankzij de continue bevochtiging.

Optiview Castor Premium Multifocaal
Een silicone hydrogel maandlens die geoptimaliseerd is voor uitzonderlijk zicht voor alle afstanden: dichtbij, veraf en er tussenin. De lens biedt u optimaal comfort en zorgt ervoor dat uw ogen gedurende de dag vochtig blijven. 

Optiview Castor Premium Toric
Deze maandlens is een nieuwe torische silicone hydrogel maandlens met een perfecte balans tussen vocht en zuurstof. Dankzij de continue bevochtiging en hoge zuurstofdoorlaatbaarheid biedt deze lens dag en nacht optimaal draagcomfort. 

Één maand lang dezelfde lenzen

U gebruikt gedurende één maand dezelfde lenzen en dat kan erg fijn zijn. Dit betekent dat u nooit meer elke dag op zoek moet naar nieuwe lenzen, want u gebruik gewoon dezelfde als de dag ervoor! De Optiview Castor maandlenzen blijven tot op de laatste dag comfortabel om te dragen.

Voordelen van Optiview Castor maandlenzen

  • Nooit meer last van droge ogen
  • U gebruikt dezelfde lens één maand lang
  • Verschillende varianten
  • Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
  • Continue bevochtiging
  • Optimaal draagcomfort

Optiview Castor maandlenzen bestellen

Bij Eyelens bieden wij u verschillende varianten van de Optiview Castor maandlenzen, zodat u altijd de beste lenzen voor uw ogen kunt vinden. Nooit meer last van droge ogen? Ervaar het met de Optiview Castor maandlenzen!