Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Kleurlenzen

Kleurlenzen kopen bij Eyelens.nl

Kleurlenzen mogen natuurlijk niet ontbreken in het uitgebreide assortiment van Eyelens.nl. Bij Eyelens.nl staat veilig en gezond lenzen dragen voorop en daarom bieden we ook binnen het assortiment kleurlenzen alleen lenzen aan van hoge kwaliteit. Nu is het vaak zo dat er aan producten met een hoge kwaliteit ook een hoog prijskaartje hangt, maar dat is bij ons niet het geval. U vindt bij ons betaalbare kleurlenzen die op het gebied van comfort en zicht van hetzelfde niveau zijn als lenzen zonder kleur.

De mogelijkheden van kleurlenzen

Kleurlenzen zijn tegenwoordig erg populair. Werden ze voorheen voornamelijk gebruikt tijdens carnaval, tegenwoordig hebben ze veel meer functies! Zo kunt u uw ogen op een natuurlijke manier een andere kleur geven. Heeft u bijvoorbeeld bruine ogen en ziet u uzelf liever met blauwe ogen? Dan zijn kleurlenzen daar wellicht een goede oplossing voor. Door de techniek van tegenwoordig zijn deze lenzen zo gemaakt dat het nauwelijks opvalt dat u lenzen draagt. Hierdoor geeft het een zeer natuurlijk beeld. Er zijn ook kleurlenzen die er voor zorgen dat uw ogen er groter uit zien. Hiermee kunt u een wat meer levendigere blik creëren. Daarnaast zijn kleurlenzen ook geschikt om uw oogkleur wat dieper en intenser te maken, zodat ze net een beetje meer spreken!

Kies voor gemak: kleurlenzen online bestellen

Voor kleurlenzen hoeft u de deur niet meer uit, het is veel gemakkelijker om ze gewoon te bestellen in onze webshop! Zodra u de kleurlenzen heeft gevonden die voor u geschikt zijn, kunt u aan de rechterkant aangeven in welke kleur u ze wilt ontvangen. Wanneer wij uw bestelling binnen hebben verzenden we deze zo snel mogelijk. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt zelf bellen of mailen, of gebruik maken van ons ‘bel me terug verzoek’. Hierbij laat u weten welke vraag u heeft en vervolgens bellen wij u zo snel mogelijk terug om deze te beantwoorden.