Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Maandlenzen


2 van 67 producten

Eyelens

Welkom in het assortiment van maandlenzen op Eyelens. Op deze pagina vind je diverse soorten maandlenzen, voor ieder type lensdrager. Dit is tevens een groot voordeel van maandlenzen; ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen en contactlenstypen. Maandlenzen zijn in veel meer soorten verkrijgbaar dan dag- of weeklenzen. Ook binnen het assortiment van Eyelens heb je een ruime keuze aan maandlenzen die je online kunt bestellen voor een aantrekkelijke prijs.

Maandlenzen die passen bij jouw ogen

Eyelens biedt maandlenzen die passen bij jouw ogen. Wij vinden het erg belangrijk dat je als lensdrager veilig en gezond lenzen draagt die bij jou passen. Daarom bieden we jou een ruime keuze aan diverse soorten maandlenzen van hoogwaardige kwaliteit. Eyelens biedt bijvoorbeeld torische maandlenzen, voor wanneer je te maken hebt met een cilinderafwijking aan jouw ogen. Ook heeft Eyelens diverse soorten maandlenzen van silicone hydrogel materiaal, zeer geschikt voor lensdragers die snel last hebben van droge ogen. Daarnaast biedt Eyelens multifocale lenzen en/of zachte maandlenzen. Welk type maandlenzen je ook zoekt, je vindt ze in het assortiment van Eyelens.nl.

Maandlenzen bestellen bij Eyelens

Ook goedkope maandlenzen vind je bij Eyelens. Al onze maandlenzen zijn goedkoper omdat je ze online bestelt (in een veilige winkelomgeving). Wanneer je maandlenzen wilt bestellen hoef je slechts enkele eenvoudige stappen te doorlopen in ons gebruiksvriendelijke bestelproces.

1. Kies de maandlenzen die bij jou passen en het gewenste aantal. Voeg je favoriete lenzenvloeistof toe;

2. Kies jouw verzendmethode;

3. (Optioneel) Maak een eigen account aan of log in;

4. Reken af op de door jou gewenste manier.