Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Avaira Vitality

CooperVision Avaira

Avaira maandlenzen van CooperVision bieden u verschillende soorten en opties. Hierdoor vindt u altijd wel een contactlens die bij u past en aan al uw wensen voldoet. 

Langdurig comfort

Op zoek naar een contactlens die u langdurig comfort geeft? CooperVision Avaira biedt u twee verschillende opties: Avaira Vitality en Avaira Vitality Toric.

Avaira Vitality
Deze vernieuwde silicone hydrogel maandlens biedt u langdurig comfort. Deze contactlens heeft een asferische optiek, verhoogd vochtgehalte en Class 1 UV-filter. Tijdens het dragen van de lens houdt deze niet alleen vocht vast, maar voegt het ook toe! Dit zorgt voor nog meer comfort tijdens het dragen van de lens. Het hogere watergehalte zorgt ervoor dat de lenzen op een natuurlijke wijze vochtig blijven en u dus geen droge ogen krijgt tijdens het dragen van de lens. U heeft dus ook geen bevochtigende druppels nodig om uw ogen vochtig te houden.

Avaira Vitality Toric
Gemaakt van gezond, oogvriendelijk contactlens materiaal (silicone hydrogel): de Avaira Vitality Toric lenzen. Deze lens biedt u langdurig comfort en daarbij ook een verbeterde UV-bescherming met een Class 1 UV-filter. De lens heeft een hoger watergehalte zodat u geen last krijgt van droge ogen tijdens het dragen van deze contactlens. Deze lens is speciaal ontworpen voor mensen met astigmatisme. Avaira Vitality Toric lenzen voor een consistent zicht met een groot torisch optisch gebied. Hierdoor ervaart u een ononderbroken perfect zicht met de stabiele pasvorm. De lens laat 100% zuurstof toe en voorkomt irritaties tijdens het dragen.

Voordelen Avaira

  • Langdurig draagcomfort
  • Verbeterde UV bescherming met de Class 1 UV-filter
  • Hoger watergehalte
  • Geen last van droge ogen
  • Oogvriendelijk materiaal: silicone hydrogel

CooperVision Avaira kopen

Bij Eyelens.nl bieden wij u twee varianten van deze soort contactlens zodat u zelf kunt kiezen welke het beste bij u past! Langdurig draagcomfort? CooperVision Avaira contactlenzen zijn het antwoord!

Bezoek ook de Coopervision website voor meer informatie.