Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Ultra

Bausch and Lomb Ultra maandlenzen

Contactlenzen kunnen droog aanvoelen. Door veel werken met digitale apparaten kan het voorkomen dat jouw ogen uitdrogen. Na een dag geconcentreerd kijken naar een beeldscherm van je computer, smartphone of tablet drogen je lenzen meer uit. Een gevolg hiervan is dat je 66% minder knippert dan normaal, waarbij er verschillende symptomen op kunnen spelen. symptomen zoals vertraagde focus, droge en vermoeide ogen en ook wazig zicht. Naast het feit dat dit een geïrriteerd gevoel geeft, is het ook nog gevaarlijk op de weg.

Moisture Seal technologie

De Bausch and Lomb Ultra lenzen maken gebruik van de nieuwste Moisture Seal technologie. Deze technologie draagt verschillende voordelen met zich mee. Na 16 uur bevat het nog 95% van het vocht. Voor de echte professionals biedt dit dé oplossing.

De oplossing voor professionals

Professionals die werken met veel schermen merken vaker irritatie van uitgedroogde ogen. Mocht je veel werken met computers, laptops, tablets of smartphones, dan zijn deze lenzen ontwikkeld voor jou. Door de Moisture Seal technologie houden de lenzen langer vocht vast waardoor irritatie van droge ogen voorkomen wordt. 

Ontworpen voor het beste kijkcomfort met beeldschermen

Professionals die veel werken met beeldschermen merken eerder irritaties van uitgedroogde ogen. Door het innovatief 3-zone progressive design in het midden van de lens selecteren de hersenen automatisch de juiste focus. Zo kan jij als professional makkelijk schakelen tussen mobiel en computer zonder te veel irritaties te veroorzaken. 

Comfortabel voor langere tijd

De lenzen zijn ontworpen voor professionals die lange dagen moeten werken, vandaar dat de duurzame werking van de lenzen belangrijk is. 

  • Bevat nog 95% vocht na 16 uur dragen
  • Behoudt heldere witte ogen
  • Geschikt om 7 dagen achter elkaar te dragen zonder de lenzen uit te nemen
  • Speciaal lensontwerp om het kijken naar beeldschermen comfortabeler te maken

Bestel de Bausch and Lomb Ultra lenzen bij Eyelens

Bausch and Lomb Ultra maandlenzen bestel je bij Eyelens. Werk je met veel beeldschermen sluiten deze lenzen aan bij jou, waarbij we irritatie willen voorkomen.