Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Air Optix

Alcon Air Optix

De Alcon Air Optix contactlenzen bieden u gemoedsrust en comfortabel zicht wanneer en waar dan ook. Van kleurlenzen tot langdurig gebruik. Alcon Air Optix biedt u een volledige lijn aan lenzen die aan uw wensen voldoen. Voor iedere lensdrager zit er een gepaste lens in deze collectie aan contaclenzen. 

Lenzen voor droge ogen

Heeft u last van droge ogen? Dan zijn de Alcon Air Optix Aqua lenzen perfect voor u! Deze maandlenzen zijn verkrijgbaar in drie soorten: Air Optix Aqua, Air Optix Aqua Multifocal en Air Optix Night & Day Aqua.

Air Optix Aqua
Deze maandlens van een materiaal op siliconenbasis bevat de Aqua Moisture System technologie. Tijdens het dragen van de lens ervaart u de gehele dag een comfortabel gevoel aan uw ogen. Dit komt door het vochtvasthoudende materiaal met ultra glad oppervlak. Deze contactlens laat maar liefst 5 keer zoveel zuurstof door dan gewone zachte lenzen. Dankzij de speciale vloeistof waarin de lenzen worden verpakt merkt u al snel dat ze aangenaam voelen bij het inzetten.

Air Optix Aqua Multifocal
Net zoals de Air Optix Aqua lenzen zijn ook deze lenzen maandlenzen van een materiaal op siliconenbasis met vochtvasthoudend materiaal en ultra glad oppervlak. De lens is goedgekeurd voor dag- en nachtgebruik gedurende maximaal zes dagen. Ook deze contactlens biedt u langdurig draagcomfort.

Air Optix Night & Day Aqua
Deze maandlens is een zachte contactlens die maar liefst tot zes keer meer zuurstof door laat dan een gewone contactlens. De lens bestaat voor maar 24% uit water, dit maakt de lens ideaal als u vaak last heeft van droge ogen. De lens biedt u de mogelijkheid om deze dag en nacht te dragen gedurende 30 dagen.

Makkelijk hanteerbare lens

Bent u op zoek naar een makkelijk hanteerbare lens? Dan is de Air Optix Ex lens perfect voor u! Deze maandlens ondersteund de gezondheid van het oog en heeft een uitstekende weerstand tegen aanslag. Tijdens het dragen van deze lenzen ervaart u comfort gedurende de dag, van dag 1 tot dag 30! De contactlens is makkelijk hanteerbaar dankzij het lage watergehalte.

Alcon Air Optix for Asttigmatism

Deze Alcon lens is een torische maandlens die net als de Aqua lenzen een materiaal op siliconenbasis dat Aqua Moisture System bevat. Dit zorgt ervoor dat de lens gedurende de dag comfortabel blijft aanvoelen. De bevochtigingscomponent maakt deze zachte lenzen zo comfortabel dat u ze nauwelijks op merkt!

Goede bevochtiging gedurende de dag

Wilt u graag de hele dag een goede bevochtiging ervaren? Dan zijn de Air Optix Plus HydraGlyde lenzen ideaal voor u! Deze maandlenzen met verbeterde hydratatie zorgen voor een goede bevochtiging de hele dag door. Deze lens is een zachte contactlens die u 30 dagen kunt gebruiken.

Wat vernieuwends

Heeft u behoefte aan wat nieuws? Dan zijn de Air Optix Colors lenzen wat voor u! U heeft de keuze uit vele kleuren om uw oogkleur te veranderen en de mogelijkheid om verschillende looks aan te nemen. Deze contactlens kunt u gedurende 2 maanden gebruiken.

Alcon Air Optix kopen

Eyelens biedt u veel verschillende opties als het gaat om lenzen van Alcon Air Optix. Wilt u gekleurde lenzen met een hoog draagcomfort? Of lenzen die het vochtbalans ondersteunen? Ontdek de lenzen van Alcon!