Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60 - Let op: op paasmaandag zijn wij gesloten.

Hylo-Care Oogdruppels 10 ml

Verpakkingsgrootte

Hoe werkt het?
Voor 16u besteld, morgen in huis

Over deze oogdruppels

Voor bevochtiging en ter ondersteuning van het genezingsproces van een beschadigd oogoppervlak voor droge ogen of na chirurgische ingrepen. Steriele, fosfaatvrije oplossing zonder conserveermiddel.

Hylo care is een steriele, fosfaat- en conserveermiddelvrije oplossing voor oculair gebruik. Voor bevochtiging en ter ondersteuning van het genezingsproces van een beschadigd oogoppervlak door droge ogen of na chirurgische ingrepen.

Samenstelling:

1 ml Hylo Care bevat 1 mg natriumhyaluronaat, dexpanthenol, watervrij citroenzuur, natriumcitraat en water voor injectiedoeleinden.

Hoe gebruikt men Hylo Care? (zie bijsluiter voor toelichting met afbeeldingen)

Hylo care enkel gebruiken indien de verpakking verzegeld en onbeschadigd is voor eerste gebruik.

Stap 1:

  • Neem voor gebruik steeds de dop af.
  • Neem hiervoor de dop net boven de fles vast. Trek met de andere hand de fles, met een draaiende beweging, weg van de dop. Houd de flacon voor het eerste gebruik van Hylo Care verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk net zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt.

Stap 2:

Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan.

Stap 3:

Ondersteun jouw hand met de COMOD-flacon met de andere hand, zoals op de afbeelding (zie bijsluiter).

Stap 4:

Houd jouw hoofd een beetje achterover, trek met je vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit jouw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen.

Stap 5:

Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en jouw oog of de huid van jouw gezicht.

Het product levert circa 10ml oplossing; dit komt overeen met ongeveer 300 druppels.

Waarschuwingen:

  • de inhoud van een flacon Hylo Care dient altijd slechts één persoon te worden behandeld.
  • Wanneer je nog andere oogdruppels voor medicamenteuze behandeling gebruikt, moet tussen de toedingen tenminste 30 minuten gewacht worden. Hylo Care dient daarbij steeds als laatste te worden gebruikt. Oogzalven moeten in ieder geval na het gebruik van Hylo Care worden aangebracht.
  • Hylo Care kan tijdens het dragen van contactlenzen worden gebruikt. Om reacties te voorkomen die het gevolg kunnen zijn van een interactie tussen de contactlensvloeistoffen en de Hylo Care adviseren zij een wachttijd van 30 minuten tussen het inzetten van de contactlenzen en het gebruik van de oogdruppels.
  • Voor zover bekend mag Hylo Care, zonder beperking, zowel bij kinderen als zwangere vrouwen en borstvoedende moeders worden gebruikt.
  • Gewoonlijk druppel je driemaal daags één druppel Hylo Care in elk oog. Indien nodig kan het ook vaker worden gebruikt.
  • Na openen kan het tot 6 maanden gebruikt worden. Niet gebruiken na afloop van de vervaldatum.
Zie verdere waarschuwingen in de bijsluiter.

Fabrikant:

Ursapharm

Merk:

Hylo

Type lenzen:

Oogdruppels
Snelle levering
Snelle levering
Levergarantie
Levergarantie
Eenvoudig en snel te bereiken
Eenvoudig en snel te bereiken
Gratis verzending vanaf €60
Gratis verzending vanaf €60