Bestel uw lenzen online bij Eyelens.nl
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Verzending en kosten


 


GRATIS* verzending in geheel Nederland

Alle bestellingen voor 16.00 uur (indien voorradig) worden de zelfde dag met Postnl verzonden!Aangepaste aanlever- en bezorgdagen tijdens de decembermaand bij PostNL!

Ook rond de feestdagen doet PostNL er alles aan om uw post en pakketten op tijd te bezorgen.
Houd er rekening mee dat de meeste PostNL-locaties op feestdagen gesloten zijn.
Klik hier voor een overzicht van de wijzigingen in aanlever- en bezorgdagen.Brievenbus verpakking
Uw contactlenzen bestelling verzenden wij zodanig dat altijd door uw brievenbus past. Dus ook als u een dagje of langer weg bent. Super handig en gemakkelijk.

Postbezorging van Postnl
Postnl heeft nieuwe bezorgdagen en tijden, de bezorgdagen liggen hoofdzakelijk op Dinsdag, Donderdag en Zaterdag, bezorgtijden kunnen dagelijks wisselen maar altijd voor 18.00 uur. Voor meer info kijk op Post.nl

Pakketpost!
Wie kent niet de ergernis van een briefje in de bus dat er een pakje opgehaald moet worden op het postkantoor of dat de besteller het nog eens probeert in de komende dagen. En dat terwijl u misschien een hele drukke baan hebt of weinig thuis bent.

Nieuwe service, U kunt ook uw bestelling laten bezorgen op een afhaallocatie (Pakje Gemak) naar keuze bij u in de buurt of op weg naar huis.

Toch liever thuis op een tijdstip wat u past, maak dan een account aan op Postnl klik hier en ervaar "Het gemak van MijnPakket" dan kan je pakket niet alleen volgen maar:
 • Beslis zelf waar en wanneer je pakket wordt bezorgd
 • Wijzig de bezorgplaats- en tijd als je er niet bent
 • Al je pakketten in een duidelijk overzicht bij elkaar

Let op!
Indien u gekozen heeft voor een brievenbus verzending kan het voorkomen, indien de orginele verpakking niet door de brievenbus past, dat wij uw lenzen uit de originele verpakking halen. Uw lenzen worden zorgvuldig overgepakt in een sealbag en in de brievenbus verzenddoos gestopt. De originele verpakking wordt altijd meegestuurd met uw bestelling, deze is alleen plat gevouwen zodat hij in de verzenddoos past. Houdt er alleen wel rekening mee dat het pakketje dus in uw brievenbus komt. In sommige gevallen zal het pakket rechtstreeks op de deurmat vallen. Zorg er dan voor, dat uw contactlenzen en vloeistoffen uit de handen van kinderen en/of huisdieren blijven. Indien u dit niet wenst kies dan voor pakket of pakjegemak verzending dan wordt uw bestelling aan de deur of op afhaallocatie aangeboden.  

Kosten
 • Gratis verzending* in geheel Nederland van reguliere bestellingen.
 • Onze lenzen verpakkingen passen in de standaard brievenbus, dus nooit meer wachten op de postbode!
 • Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (maak een account aan bij Postnl voor meer bezorg gemak!).
 • Al onze prijzen in Nederland zijn inclusief BTW en wij rekenen GEEN verzendkosten.
 • Wel zijn er kosten voor zendingen onder rembours zijn te weten € 18,35.
 • Wel zijn er kosten indien een bestelling door verkeerde opgave adres, pakket dat niet opgehaald wordt bij afhaallocatie of onbestelbaar is door Postnl (b.v. brievebus vol of te klein) opnieuw verzonden dienen te worden. De kosten bedragen dan voor brievenbus post € 2,75 en voor een pakket zending € 5,75.
 • Retour zendingen naar aanleiding van herroeping, zijn voor rekening van de klant.

* Uitgesloten van Gratis verzending zijn testlenzen en testvloeistoffen, daar dit geen reguliere bestellingen betreft.

Verzending Belgie en kosten

Met EPS (European Pack Special van TNT) versturen wij uw bestellingen, TNT Post Pakketservice werkt samen met de vervoers specialisten in België.
Extra service, de geadresseerde kan door de bezorgdienst ter plaatse worden gebelt ten behoeve van een snelle aflevering.

 • Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (Uw telefoonnummer is bij de bezorgdienst bekend, dit voor uw bezorg gemak!).
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW, de verzendkosten voor Belgie zijn € 6,75.

Alle bestellingen voor 16.00 uur (indien voorradig) worden de zelfde dag verzonden!